Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 12:22   #10
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ayrıca arkadaşlar herkes takımımıza sayıyo söwüyo, way şöleymişiz, way böleymişiz. Hakemler olmasa gecen sene kesin şampiyonduk dimi? O kadronun nesi kötüydü, defansı. Oraya da takwiyeler yapıldı. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Bi de iboları da takmamaya başladım. Çünkü gidecek olsalar giderlerdi. Bence ortamın durulması bekleniyo. İbolar basın önünde özür dileyecekler ve de affedilecekler. We bence bu zamana kadarki dawranışlarıyla nası beşiktaşlı olduklarını ispatladılar. Ben takımda öle çok büyük sorun görmüorum. Elalem güiza, kewell alıyo; yemin ederim, batuhan, aydın, serdar, necip, mehmet sedef, emre özkan; ben bu çocukları takımımda görünce çok daha fazla mutlu oluorum. Ah bi de kaşla adem kaçmasaydı...

Fahrinin gitmesi de büyük tantana oldu ama hoca inceman fahri arasında tercih yaptı. bi de bakarsınız necipide kullanır. İnceman bence çok ii ve çift yönlü bi ortasaha. Çok da eleştirmeye gerek yok. Burda da basının galeyanı yok deil.

Özet olarak ben şu anki kadrodan 3 aşağı 5 yukarı memnunum. Şampiyonluk da bi yerde kısmet. Kadro ii ama. Sadece kaleden biraz endişeliyim.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla