Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 16:57   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado, Rüştü'yü solladı

Delgado, Rüştü'yü solladı
İspanyol ekibi Espanyol’un ısrarla istediği Matias Delgado’yu kulüpte tutmak için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, Arjantinli yıldızda mutlu sona ulaştı. İşte imzanın perde arkası:
Click the image to open in full size.
Dün Delgado'nun menajerliğini de yürüten babası Eduardo ile bir araya gelen Siyah-Beyazlı yöneticiler Ertunç Soğancıoğlu ile Kenan Öner, bu oyuncunun sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. 1 milyon 600 bin Euro'dan pazarlığı açan yöneticiler, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kavgasının ardından kaptanlık görevine getirilen Delgado'yu kulüpte tutmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Arjantinli, yıllık 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Delgado ile yapılan 2 yıllık sözleşmeyi internet sitesinden yaptığı açıklamayla da duyurdu.

KALECİ RÜŞTÜ'YÜ SOLLADI

BEŞİKTAŞ yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok güvendiği ve takımda kalmasını istediği Delgado'nun sözleşmesini uzatarak, Arjantinli oyuncunun Espanyol takımına transfer olacağı yönündeki söylentileri de sona erdirmiş oldu. Delgado'nun alacağı bu rakam Beşiktaş'ta bir rekor da oldu. Siyah-Beyazlılar'ın yeni kaptanı, yılda aldığı 1 milyon 500 bin Euro ile en çok kazanan futbolcu unvanını elinde bulunduran Rüştü Reçber'in de üzerine çıkmış oldu.

Nurettin ERCAN-Akşam
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla