![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Delgado, Rüştü'yü solladı İspanyol ekibi Espanyol’un ısrarla istediği Matias Delgado’yu kulüpte tutmak için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi, Arjantinli yıldızda mutlu sona ulaştı. İşte imzanın perde arkası: ![]() Dün Delgado'nun menajerliğini de yürüten babası Eduardo ile bir araya gelen Siyah-Beyazlı yöneticiler Ertunç Soğancıoğlu ile Kenan Öner, bu oyuncunun sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. 1 milyon 600 bin Euro'dan pazarlığı açan yöneticiler, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kavgasının ardından kaptanlık görevine getirilen Delgado'yu kulüpte tutmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Arjantinli, yıllık 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Delgado ile yapılan 2 yıllık sözleşmeyi internet sitesinden yaptığı açıklamayla da duyurdu. KALECİ RÜŞTÜ'YÜ SOLLADI BEŞİKTAŞ yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın çok güvendiği ve takımda kalmasını istediği Delgado'nun sözleşmesini uzatarak, Arjantinli oyuncunun Espanyol takımına transfer olacağı yönündeki söylentileri de sona erdirmiş oldu. Delgado'nun alacağı bu rakam Beşiktaş'ta bir rekor da oldu. Siyah-Beyazlılar'ın yeni kaptanı, yılda aldığı 1 milyon 500 bin Euro ile en çok kazanan futbolcu unvanını elinde bulunduran Rüştü Reçber'in de üzerine çıkmış oldu. Nurettin ERCAN-Akşam
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | delgado ya değer..... ![]() bu sezon çok daha iyi performans bekliyoruzz....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştüye o kadar para verilir mi be yuhh yaa...delgado nun kalması iyi oldu...
Konu OzzY tarafından (21-07-2008 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoya helal hoş olsun adam oynuyor kardeşim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü Out ![]() Delgado in ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Hakediyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüştü de hak ediyor kardeşim kim derki yok abi ben daha az istiyorum diye yönetim işi ilmez se az bile istemiş yada almıyacan rüştüyü son alıcısı oluruz bu yaştaki adama bu paraları verirsen
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |