Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2008, 18:44   #1
nbacem
 
nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow "Hedefimiz Şampiyonluk"

Click the image to open in full size.Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın yeni antrenörü Hakan Demir, internet sitemize yaptığı açıklamada “Her kupada şampiyonluğa oynayan bir Beşiktaş kurmak istiyoruz” dedi.
Yeni sezon öncesinde yoğun bir şekilde çalıştıklarından bahseden Hakan Demir, geçen sene ligde ve Avrupa’da son anda Şampiyonluğu kaçıran bir takım olduklarını ve bu yıl çıtayı yükselteceklerini söyledi. “Şampiyonluk için ciddi isimleri aramıza kattık” diye konuşan Demir, “Avrupa’da söz sahibi olan basketbolcuları Beşiktaşlı yaptık, almamız gereken birkaç oyuncu daha var. Onları da aramıza kattığımız takdirde adından söz ettirecek bir kadroyla yeni sezona başlayacağız” dedi.
Şampiyonluk için Kulübümüz’ün her türlü fedakarlığı yaptığından da bahseden başarılı teknik adam, “Ligdeki hedefimiz belli. Geçen senenin normal sezonunu zirvede bitiren bir takımdan bu yıl farklı bir şey beklenemez. Dolayısıyla bizim bu başarının üstüne çıkıp sezonu Şampiyonlukla tamamlamamız gerekiyor. ULEB Cup’da da favori olduğumuz bir sezonu şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Avrupa’da ilk amacımız final 8’e kalabilmek ve sonrasında da kupaya uzanmak. Aldığımız ve alacağımız oyuncuların hepsi bu tempoyu kaldırabilecek kalitede isimler” ifadelerini kullandı.
Hakan Demir, 1 Ağustos’ta Türk oyuncularımızla çalışmalara başlayacaklarını, yabancıların ise ilerleyen günlerde takımdaki yerlerini alacaklarını sözlerine ekledi.
__________________
I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!!

The RocK!...
nbacem Ofline   Alıntı ile Cevapla