![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Yeni sezon öncesinde yoğun bir şekilde çalıştıklarından bahseden Hakan Demir, geçen sene ligde ve Avrupa’da son anda Şampiyonluğu kaçıran bir takım olduklarını ve bu yıl çıtayı yükselteceklerini söyledi. “Şampiyonluk için ciddi isimleri aramıza kattık” diye konuşan Demir, “Avrupa’da söz sahibi olan basketbolcuları Beşiktaşlı yaptık, almamız gereken birkaç oyuncu daha var. Onları da aramıza kattığımız takdirde adından söz ettirecek bir kadroyla yeni sezona başlayacağız” dedi. Şampiyonluk için Kulübümüz’ün her türlü fedakarlığı yaptığından da bahseden başarılı teknik adam, “Ligdeki hedefimiz belli. Geçen senenin normal sezonunu zirvede bitiren bir takımdan bu yıl farklı bir şey beklenemez. Dolayısıyla bizim bu başarının üstüne çıkıp sezonu Şampiyonlukla tamamlamamız gerekiyor. ULEB Cup’da da favori olduğumuz bir sezonu şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Avrupa’da ilk amacımız final 8’e kalabilmek ve sonrasında da kupaya uzanmak. Aldığımız ve alacağımız oyuncuların hepsi bu tempoyu kaldırabilecek kalitede isimler” ifadelerini kullandı. Hakan Demir, 1 Ağustos’ta Türk oyuncularımızla çalışmalara başlayacaklarını, yabancıların ise ilerleyen günlerde takımdaki yerlerini alacaklarını sözlerine ekledi.
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Aldığımız son iki oyuncuyla beraber yeniden şampiyonluğa aday olmamamız için hiçbir neden yok tek fark geçen seneki kadar iddialı olamayız veya lider bitiremeyiz.benim korkum taraftarımız malesef çok önyargılı bundan bi cacık olmaz deyip 105 yıllık efsayeni siyahla beyazı bir çırpıda atıp maçlara gitmiyor.geçen seneki kadroda bile oldu bu malesef.umarım bu sene daha az yaşarız bunu
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Hiç sanmıyorum Cem...Bu sene de aynısı yaşanacaktır; Efes, Fb, Gs, Telekom maçları hariç salon boş olur...Ayrıca şampiyon olamamız için bir neden var, Sayın Demirören!..Daha ne olsun...Geçen sene o kadroylan şampiyon olamadık yaa, artık nasıl inanırım ben şampiyonluğa...Zaten Efes kurduğu kadroylan, başkanıylan ve en önemlisi koçuylan bu ligin en büyük favorisidir, tartışmasız...Biz de Gs, Fb, ve Telekomla çekişeceğiz işte, 2.'lik çok büyük başarıdır bana göre bu yönetimlen!..Avrupada yine ilk 8'e kalabiliriz belki, iyi bir kadromuz var gerçekten, aldığımız yabancılar da kaliteli, boş adamlar değil, ama iyi adam olsa ne olacak, parasını alamayınca adamlar oynamaz, geçen sene gördük işte, bu sene de aynısının olmayacağının bi garantisi var mı, bu yönetim olduğu sürece yok maalesef!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Geçen seneki kadro güçlü gözükse de aslında fazla abartılmıştı.Telekom'la Fenerbahçeyle hatta Galatasaray'la bile başa çıkamadı. Bu sene kadro daha güçlü olacağa benziyor,yönetim desteğiyle bu sene şampiyonluk gelebilir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Yönetim desteğini geçtim ben, iyi giden takıma köstek olmasınlar yeter...Allah için geçen sene de destek vermişlerdi, hakkını yemeyelim, takımın başına Ergin Ataman'ı getirmiş, Sthumperd, Nicevic, Adodaca gibi oyuncuları almışlardı, süperdi tek kelimeylen her şey...Ama işte ne olduysa oldu bir anda takım bozuldu, bunu yapanda yönetimdir, iyi giden takımı bozdular, resmen şampiyonluğu engelledi adamlar!..Bu senede aynı olay işte, yine iyi transferler, ama sonunu göremiyorum maalesef, onun için fazla umutlanmayalım, hele de Efes gibi çok güçlü bir rakip varken... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bende malesef sonunu göremiyorum bu işin..Efes hakikaten çok iyi bir oluşum yaptı resmen beşiktaşı tümüyle seçtiler copy-paste ile efese yapıştırdılar.ben garanti şampiyonluk efesin derim.ama paralatr ödenmesse yine aynı durumu yaşacağız büyük ihtimalle.Demiören hakikaten bu takımın başına "Demir örüyor"yetti artık!
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hadi hayirlisi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | hiç hayal kurmayalım bu sene play-off başarı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede fazla hayalperest olmayalım. Kaliteli yabancılarımız var ama sadece üçü aynı anda sahada olacak, geri kalan yerli oyuncular ligde iddialı olmak için pek yeterli değil bana göre. 33 yaşına merdiven dayamış Haluk, yıllardır yedek oynayan Muratcan, Adem ve Ömer.. Bundan sonra alınacak yerli oyuncularda pek kaliteli olmayacaktır. Sonuna kadar yarışta olsak başarıdır, çünkü şampiyonluk çok zor bu oluşumla..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | takım play off da rahat çekyrek final oynar benim enbüyük korkum mali işler yine oyuncuların rahatını kaçıracaklarsa hiç almasalardı buyıldız oyuncuları... geçen sene ergin ataman itibarıyla olayı tatlıya bağlamıştı ama buseneki koçumuz çok da fazla tecrübesi olmayan bir koç ama iyi bir koç... hayırlısı olsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |