Konu: Satılık ..
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2008, 14:24   #1
VelvetVamp
 
VelvetVamp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Satılık ..

Zaman zaman dolduğu oluyor hala gözlerimin .. hatta akıtıyorum ister istemez gözyaşlarımı ! Tuttuğumda içim daha fazla acıyor .. acısını tattıktan sonra bırakıyorum kendimi ve biraz da gözyaşlarımı tadıyorum ! Zaman zaman kurtarıyorum kendimi uyuşturmaktan .. ruhumu ve bedenimi yormaktan ! Kurtaramadığımda yaşlanıyorum .. yaşlandığım kadar olgunlaşsam belki sorun kalmayacak ama sadece yaşlanıyorum ve yitip giden bir çürük beden bırakmak üzere lâl oluyorum ..

-Sus .. vücuduma değiyor ellerin ! sırtımda tırnak izlerin .. ve kan lekeleri . o zaman şehvetle öp dudaklarımı .. çırılçıplak uzan benimle ve seviş istediğin kadar bedenimle .. ama ruhuma dokunma ! sadece istediğini al ve git buralardan daha sonra ..

Kötü bir gece .. ruhsuzca biten bir hikâye ! geminin batışını umarsız bakışlarla izleyen birkaç çift gözden başka ne vardı dün gece ? kiralık afişleriyle süslenmiş bir vücut .. emlakçılarda da geziyor adı ! daha ne kadar umut etsin ki geleceğine ?

-Sana ruhumu alma demiştim .. almak için uğraşıyorsun ! ne istiyorsun benden daha ? bedenimi kirletip çöp yığınlarının arasına bıraktın bataklığa gömmek yerine .. ruhumu isteme lütfen , veremem ! Bu bana bir eziyet olur , yeterince işkence çekmişken .. temizlenir miyim , üzerime bir kova su döksem ?

Alamadı ruhumu .. ruh bedenden yalnızca ölünce mi ayrılır gerçekten ? bu ayrılık ne o halde ? ruhumu veremedim ama bedenim artık yok .. hiçbir çıkış yolu olmadığı gibi bedenim de artık yok ! Hangi yaşanmışlığı inkâr edebildiyse birileri , ben de inkâr edebilirim bedenimin kirliliğini .. günahsız bir suç işlemekten haz duyarken , beni istemediğim günahlar arasında bırakanın suçu nedir ? Peki ya kötülüğü kabullenmiş bir kişinin , gözle görülen değeri nedir ?

Kısasa kısas ise satılık bedenler arasına bir yenisi daha eklendi ..
Ama hiçbir zaman o bedenin sahibi , diğeri gibi değildi !
__________________
Beşiktaş'ım...hayat sensin!!
VelvetVamp Ofline   Alıntı ile Cevapla