Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2008, 13:05   #1
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş forum adaya düşerse Bölüm 5 !!!

Kurtarma ekibi araştırmalarına son hızla devam etmekteydi… Topladıkları bilgileri konuşmak üzere forum bahçesinde toplanan ekip hararetli bir şekilde tartışıyorlardı…


Die_4_You : Elimizde hangi bilgiler var arkadaşlar ?

Ozzy1903 : Ben uydu üzerinde hava hareketlerini gösteren bir site buldum… Orada bizimkilerin gittikleri rota üzerinde ki hareketleri incelemeye çalıştım ama pek fazla çözemedim….

Gülname : Çözemedim derken …?

Ozzy1903 : Şöyle, bir takım hava hareketleri var ancak bu hareketlerin hiçbirisi tek başına bir fırtına işareti değiller… Hepsinin bir arada olması gerekiyormuş ki inşallah olmamıştır çok büyük bir fırtına olmuş demektir….

Die_4_You : Yani , eğer olduysa korktuğumuz şey mi olmuştur diyorsun Ozzy ?

Ozzy1903 : Maalesef öyle arkadaşlar… O bölgede her sene bu tarz hava hareketleri oluyormuş… Ve çok büyük hasarlar açıyormuş….

Ekip büyük bir karamsarlığın içine düşmüştür… Ozzy1903’ ün dediği fırtınaya yakalandılarsa arkadaşlarını bulamayacaklar mıydı ? Herkes ne yapacaklarını düşünürken Psimist sessizliği bozar….Sinirden elleri titriyor , hıçkıra hıçkıra ağlayarak konuşmaya çalışıyordu….

Psimist : Bu kadar kolay olamaz… Arkadaşlarımız ölmedi, ölmeyecekler … Bu düşünceyi unutacağız…Hepsi de her ne haltsa o fırtınaya yakalandılarsa bile kurtulmuşlardır… Biz de araştırmalarımıza devam edeceğiz ve hepsini bulacağız… Pes etmeyeceğiz, bunu ne onlara ne kendimize yapamayız…Vazgeçmemeliyiz…… LLLL

Psimist’in ani duygusal travmasından sonra Gülname, Psimist’ i teskin etmeye çalışarak ;

Gülname : Sakin ol canım, seni çok iyi anlıyoruz … Dediğin gibi araştırmaya devam edeceğiz henüz bitmiş hiçbir şey yok… Sonuna kadar devam edeceğiz ve bulacağız hepsini … Al şu mendili gözyaşlarını sil canım…

Psimist mendili alır ve sakinleşmeye çalışarak ;

Psimist : Özür dilerim arkadaşlar, tepkim sizlere değil…Aslında çok korkuyorum ve hiçbirini kaybetmek istemiyorum…

Die_4_You :Biliyoruz psimist ve seni de çok iyi anlıyoruz üzme kendini bizde bırakmayı düşünmüyoruz sadece moralimiz bozuldu sana da olduğu gibi… Arkadaşlarımızı bulmak için elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz ….

Ozzy1903 : Burada bir söz verelim arkadaşlar birbirimize … Umutsuzluğa düştüğümüzde birbirimize sürekli güç vermeye çalışacağız… Karamsarlığa düşmek yok anlaştık mı ?

Hepsi de söz verir gibi ellerini birbirlerinin ellerinin üstüne koyarlar ve ant içerler… Her ne olursa olsun yılmadan arkadaşlarını aramaya devam edeceklerdi….
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla