Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2008, 10:35   #8
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

günümüz futbolunun modern sistemi budur, bu sistemde oynarken aksamalar olmasının nedeni tamamen oyunuların yeni yeni alışma sürecinde olmasındandır, ayrıca çift ön libero tabiri bana itici gelir, ortadaki 2 adam ileri-geri oynayabilen adamlar olmalıdır ki zaten cisse-inceman ikilisi bu özelliklere sahiptir, zaman ilerledikçe, takım içi uyum artıp oyuncuların birbirlerine olan güveni arttıkça bu sistemin meyvelerini daha belirgin özlemleyebileceğiz, hemen çift forvet tek ön libero dönülmesi söylemlerini çok yanlış buluyorum, ayrıca holosko'nun gerçek yerinin kanatlar olduğunu tek bir spor yazarı neden yazmaz da hala forvette oynaması gerektiği savunulur anlamak mümkün değil, siz bilmiyorsanız ben söyleyeyim: holosko daha önceki takımlarında da, milli takımında da sürekli kanatlarda serbest olarak oynatılmıştır, peki klasik kanat oyuncuları gibi hep oraya mı mahkum olmuştur, tabii ki hayır, sprinter yapısı, ve müthiş enerjisiyle ansızın forvette görülebilen bir yuncudur holosko, ve yine ansızın başladığı yerde, holosko'Nun oynadığı yerde herhangi bir sorun yok, sadece ondan insan dışı bir beklenti oluştuğu için bunlar konuşuluyor, tabii ki sezon başı kampınını uzun süre sakat geçirmesi dolayısıyla bir formsuzluğu olmasının da etkisi büyük bunda, kısa zaman içerisinde holosko'nun o bölgede çok daha yararlı olabileceği görülecektir, ayrıca formsuz olmasına rağmen hücuma destek açısından açık ara sağ açıklar arasında kendi liginde en yararlı oyuncudur, bu sitemde ısrar edilmeli, son günlerde sözü geçtiği gibi perşembe günü sistem değişmemeli, belirli bir oyun şablonunuz olmaı ve bu maçın büyüklüğüne bakılmaksızın her zaman uygulanmalı...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla