Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2008, 18:56   #6
nbacem
 
nbacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Galatsaray'ın çıkması bizim açımızdan sorun değil.Muhtemelen çeyrek finalde ilk maçta elenecekler.Ancak oyuncularımızı tebrik ediyorum son 2 maçta da yüreklerini ortaya koymaya,dahası uyum sürecini aştıklarını gösterdiler.Coach Hakan Demir'in geleceği parlak fakat şimdilik yeterli seviyede olmadığını hala düşünüyorum.Jovo Stanajovic'in bir an önce fizik kondisyon çalışmalarına başlaması şart.

Ayrıca TBF'nin yaptığı ayıpları busezon da ört pas etmemelyiz.Türkiye kupasının yayın haklarını onların açıkladığı şekilde "kimse almadı" değil kimseye vemediler.! bu ayıptır günahtır.En başka ihale açılırken belirlenene fiyuata şampiyonlar ligi alınır..Siz olsanız alırmısınız yayın hakkını..

ve iddia ediyorum 2010 dünya kupası hakkı bir iki aya kadar elimizden alınacak!! bunuda burdan açıklıyorum FIBA yöneticileri daha önce 2 kere geldi ve uyardı bir dahakinde alırız diye fakat kimse umursamadı.Az bir zaman sonra son kez gelinecek ve kararı açıklayacaklar.. Birtek abdi ipekçi ile artık türk takımları bile hazırlık maçı yapmak istemiyor.. 3 bin kişi akatla bir o kadar ayhan şahenk hadi abdi ipekçi...ee.. olmaz olamaz! turGAY demrelinde türk olduğunu unutuyorum bazen..türk türklüğünüher alanda göstyeriyor iyi yöndede kötü yöndedede ama kötü yönde olunca her seferinde tüm dünyaya rezil rüsva oluyoruz!
nbacem Ofline   Alıntı ile Cevapla