![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş Cola Turka, Teknosa Türkiye Kupası C Grubu'ndaki son karşılaşmasında Darüşşafaka'yı nefes kesen bir mücadeleden sonra 79-77 mağlup etti. Baştan sona büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren isim, maçın bitimine 2 saniye kala üç sayılık atışı başarılı olan deneyimli oyuncu Haluk Yıldırım oldu. Gruptaki ilk iki maçını da kazanan Beşiktaş, bu galibiyet ile grubunu lider tamamlayıp, sekizli finallere kalmaya hak kazandı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ COLATURKA : 79 Mehmet Yağmur : 2 (1 ast) Muratcan Güler : 14 (2s: 4/5, 3s: 2/3, 1 rb,3 ast, 1 tç) Jovo Stanojevic : 6 (2s: 3/4, 2 rb, 2 tk) Ömer Ünver : 3 (1 rb) Haluk Yıldırım : 7 (3s: 2/5, 5 rb, 1 ast) Adem Ören : 4 (2s: 2/4, 3s: 0/5, 3 rb) Marcus Faison : 6 (2s: 0/2, 3s: 2/3, 3 rb, 1 ast, 3 tç, 2 tk) Mire Chatman : 15 (2s: 4/4, 3s: 2/4, 2 rb, 10 ast, 2 tç, 2 tk) Mario Austin : 18 (2s: 4/7, 3s: 2/3, SA. 4/4, 8 rb, 2 ast, 1 blk, 2 tk) Cevher Özer : 4 (2s: 2/3, 3s: 0/1, 3 rb, 2 ast) DARÜŞŞAFAKA COOPER TIRES : 77 Soner Şentürk : 24 (2s: 9/12, 3s: 1/4, SA. 3/6, 5 rb, 4 ast, 4 tk) Arthur Leunen : 9 (2s: 0/2, 3s: 2/5, 3 rb, 2 ast, 1 tç, 3 tk) Bora Hun Paçun : 9 (2s: 3/7, SA. 3/6, 3 rb) Emre Bayav : 19 (2s: 2/2, 3s: 5/10, 4 rb, 1 blk,1 tç) Melih Mahmutoğlu : 7 (2s: 0/1, 3s: 1/1, 1 rb, 1 ast) Clifford Hammonds : 7 (2s: 2/4, 3s: 1/5, 4 rb, 3 ast, 3 tç, 3 tk) Kadir Çıpa : 2 (1 rb, 1 ast) Karşılaşma sonrası basın mensuplarına maçla ilgili açıklamalar yapan Antrenörümüz Hakan Demir; “Oynadığımız 3 maçı da kazandık. Diğer takımlar ise sadece birer galibiyet aldı. Burada Beşiktaş Cola Turka olarak hem gücümüzü hem de sezon için hazır olduğumuzu gösterdik. Bugün çıkıp gururla mücadele ettik ve diğer takımlara olan saygımızı da gösterdik. Çorum’da gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçtan önce çoğu basketbol sitesinde rastladığım kadarıyla bazı Galatasaray taraftarları; çeyrek finali garantilemiş olan takımımızın bu maça yedeklerle çıkacağını ve fazla asılmayacağını düşünüyorlardı. Aslına bakarsak sekizli finallerde şampiyonluk adaylarından (nerdeyse bizim iki katı bütçemizle kurulan) Galatasaray Cafe Crown yerine kısıtlı ve genç kadrosuyla mücadele eden Darüşşafaka Cooper Tires'in yer alması bizim daha çok işimize gelirdi. Ama tabiki öyle olmadı. 3 gün üst üste son dakikaya kadar savaşan kartallar, böylelikle dosta düşmana gösterdi "Gerçek Beşiktaş'lı Duruşunu".. Başta büyük kaptanımız olmak üzere tüm oyuncularımızı tebrik etmek lazım. Her ne kadar bu kadro yeterli değil desekte formalarının hakkını sonuna kadar veren isimlerden kurulu, mücadeleci bir kadroya sahibiz..
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tebrikler ... 3'te 3
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Galatsaray'ın çıkması bizim açımızdan sorun değil.Muhtemelen çeyrek finalde ilk maçta elenecekler.Ancak oyuncularımızı tebrik ediyorum son 2 maçta da yüreklerini ortaya koymaya,dahası uyum sürecini aştıklarını gösterdiler.Coach Hakan Demir'in geleceği parlak fakat şimdilik yeterli seviyede olmadığını hala düşünüyorum.Jovo Stanajovic'in bir an önce fizik kondisyon çalışmalarına başlaması şart. Ayrıca TBF'nin yaptığı ayıpları busezon da ört pas etmemelyiz.Türkiye kupasının yayın haklarını onların açıkladığı şekilde "kimse almadı" değil kimseye vemediler.! bu ayıptır günahtır.En başka ihale açılırken belirlenene fiyuata şampiyonlar ligi alınır..Siz olsanız alırmısınız yayın hakkını.. ve iddia ediyorum 2010 dünya kupası hakkı bir iki aya kadar elimizden alınacak!! bunuda burdan açıklıyorum FIBA yöneticileri daha önce 2 kere geldi ve uyardı bir dahakinde alırız diye fakat kimse umursamadı.Az bir zaman sonra son kez gelinecek ve kararı açıklayacaklar.. Birtek abdi ipekçi ile artık türk takımları bile hazırlık maçı yapmak istemiyor.. 3 bin kişi akatla bir o kadar ayhan şahenk hadi abdi ipekçi...ee.. olmaz olamaz! turGAY demrelinde türk olduğunu unutuyorum bazen..türk türklüğünüher alanda göstyeriyor iyi yöndede kötü yöndedede ama kötü yönde olunca her seferinde tüm dünyaya rezil rüsva oluyoruz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bravo hepsine
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | 3'te 3 yaptıkları için tüm takımı kutluyorum, terbikler...Ama ben hala şu Faison'a taktım kafayı, yaf adam üç maçta 15 sayı atamadı, nasıl sutördür bu, skorer oyuncumuz buysa vay halimize!..Takımda iki yabancı oynuyor, takımı sırtlıyor, bunlarda güvendiğim oyunculardı zaten, biri Chatman diğeri de Austin...Bide bunların yanında bir tane türk oyuncu oluyor, ilk maçta Haluk'tu bu, ikinci maçta Adem, bu maçtada Muratcan...Bunlar sevindirici şeyler tabii, her maçta farklı birinin çıkıp sorumluluk alması, skora katkı yapması...Umarım devam eder bu...Ama 2 yabancıyla nereye kadar gidebiliriz bilmiyorum açıkçası...Kupa için demiyorum tabii bunu, lig ve Avrupa için... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Bazı karaktersiz, kendini bilmezlere Beşiktaş'ın asla tuttukları şaibeli takım gibi ********lik yapmayacağını gösterip, kazandığınız için teşekkürler Kartallar...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu arada maçtan ilginç bir not. Efes Pilsen altyapısından yetişen ve sezon başında forumdaki çoğu başlıkta keşke alsak dediğim Daçka pivotu Emre Bayav 5/10 üç sayı isabetiyle oynadı. Bunu görüp gaza gelen Adem Ören 5'te sıfır üç sayı ile maçı tamamladı ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |