Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 16:03   #22
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
istifa ederse beşiktaş başkansız kalır diye düşünen biri varsa hangi klubü tartıştığını bilmiyodur.sonra 1 milyonluk bütçe yönetmekle 100 milyon luk bütçe yönetmek aynı değil diyosun şartlar farklı diyosun adam o bütçe ile yerini nasıl doldururum demeden taraftar ne der demeden feyyazı sildi. diyelim dış güçler tarafından geldi pazartesi başkanı açıklıcaz dediler luce görüştükleri için açıklamadılar toplantıyı ertelediler çarşamba ertuğrulu getirdiler.dediğin gibi olsa pzt. açıklarlardı luceyi alamadılar ertuğrul hocayı aldılar. hoca yollanır yollanmaz değil adam gibi rasim kara bizi 2. yapıp yollandı kimse ses çıkardımı ada adam gibi gitti.ayrıca dış baskılarla geldiyse böyle başkanın allah belasını versin. delbosqe yi gönderin yoksa ibraz etmeyiz diye birşey olduğunu ilk defa duyuyorum vede inanmıyorum.daha adam ilk döneminde böyle tepki alacağına inanıyomusunuz ki hala böyle bir tepki vermediler. ozman başkanlık müessesi mi olur herkim gelirse gelsin farketmez o gelmezse ibra etmem bu gitmezse ibra etmem der.daha 4-5 sene öncesine kadar serdar bilgili kapalıya loca yaptı taraftar neder demedi. başkan sağlam durursa adam gibi iş yaparsa bu taraftar sırtında taşır. serdar bilgili il döneminde neler yaptı kahretti bizi. yok neşter vurucaz şifoyu yollıcaz dediler ama adam kendini topladı maliyapıyı düzeltti.
son olarak ertuğrul hocanın hiç mi hatası yok diyosun ben zaten gitmesin hatası yok çok başarılı demiyorum. son gidecek adamdır diyorum.önce yönetim sonra sinan sonra ertuğrul abi giderdi. sinan engin yıprandıda bu başkan 4,5 senedir yıpranmadı mı? bu yönetim bıraksın herşey düzelmez ama çok şey düzelir beşiktaş 3 yıl içinde toparlanır. önce ertuğrul hoca gelse sonra rıza gelse yine aynı tepki olurdu. 2.kere kendi evladımızı yolladılar insanlar patladı.
kısaca şunu diyim başkan yetersiz beşiktaş ertuğrula 1-2 gömlek büyük geldiyese demirörene 4-5 gömlek büyük
Dediklerinizin doğru tarafı yok. Sadece kulaktan dolma haberlerle haber atlamamak için o zaman basında çıkan uydurma haberler...

Bu haberlere bakarsanız Yıldırım Demirören Del Bosque döneminde 2, Rıza çalımbay Döneminde 3, Tigana döneminde 3, Ertuğrul Sağlam döneminde 2 defa Lucescu ile konuştu ve her defasında red cevabı aldı kavramı ortaya çıkıyor. İmzanın ertelenme nedeni tamamen Ertuğrul Sağlam'a güvenilmemesi ve başka teknik direktörlerle anlaşılmaya çalışılması ancak gelen baskılar sonucu Teknik Direktörlükte Ertuğrul sağlam la anlaşılması. Bu zaten istifa eden bir yönetici tarafından basına verilen demeçte yer alıyor.

başkan ve yönetim İstifa etse başkanlık edecek çok adam çıkar diyorsunuz. bana 1 yada 2 kişi söylermisiniz başkanlık yapar diyebileceğiniz. Bu sorunlarla uğraşır diyebileceğiniz. Şu ana kadar niye çıkmadılar o zaman. Boş konuşmadan somut bir şeyler söyleyin. Bugün başkan gitti, yönetim gitti. Kim gelecek başa? Programı ne olacak?

Sarı çizmeli mehmet ağa başa gelir yönetimi oluşturur de mi?

Konu shawnodese tarafından (10-10-2008 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir..
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla