Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2008, 20:25   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Super Mario İle Sona Doğru..

Click the image to open in full size.

Beşiktaş ColaTurka erkek basketbol ekibimizin bu sezonki flaş transferi Mario Trevon Austin'in sözleşmesinin fesh edilmesi kararlaştırıldı..

Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle bir süredir antrenmanlara çıkmayan ABD'li power forvet'in son olarak İTÜ ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da yer almaması üzerine oyuncunun menajeri ile görüşen yönetimimiz, Austin'in sözleşmesini fesh etmeyi kararlaştırdı. Menajer'den de olumlu yanıt alan yöneticilerimiz, "Super Mario" lakaplı başarılı oyuncu ile ise halen irtibata geçemedi..

Bilindiği gibi sezon başında Benetton Treviso takımından yıllık 700.000 $ karşılığında sözleşme imzalanan Austin'in geçtiğimiz günlerde kulüpten herhangi bir alacağının olmadığı açıklanmış, fakat eğer böyleyse oyuncunun sebepsiz yere antrenmanlara çıkmaması nedeniyle de herhangi bir ceza almaması kafaları karıştırmıştı..

Halen İstanbul'da olduğu ve evini boşaltmadığı tespit edilen Austin'in yerine yeni bir transfer yapılıp yapılmayacağı ise henüz açıklanmadı..
Fenerbahçe Ülker derbisi ile birlikte zor bir viraja giren ekibimizde ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşanan sorunlar moralleri bozarken, yönetimimizden bu konuda halen bir açıklama gelmedi..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla