![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş ColaTurka erkek basketbol ekibimizin bu sezonki flaş transferi Mario Trevon Austin'in sözleşmesinin fesh edilmesi kararlaştırıldı.. Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle bir süredir antrenmanlara çıkmayan ABD'li power forvet'in son olarak İTÜ ile oynanan hazırlık karşılaşmasında da yer almaması üzerine oyuncunun menajeri ile görüşen yönetimimiz, Austin'in sözleşmesini fesh etmeyi kararlaştırdı. Menajer'den de olumlu yanıt alan yöneticilerimiz, "Super Mario" lakaplı başarılı oyuncu ile ise halen irtibata geçemedi.. Bilindiği gibi sezon başında Benetton Treviso takımından yıllık 700.000 $ karşılığında sözleşme imzalanan Austin'in geçtiğimiz günlerde kulüpten herhangi bir alacağının olmadığı açıklanmış, fakat eğer böyleyse oyuncunun sebepsiz yere antrenmanlara çıkmaması nedeniyle de herhangi bir ceza almaması kafaları karıştırmıştı.. Halen İstanbul'da olduğu ve evini boşaltmadığı tespit edilen Austin'in yerine yeni bir transfer yapılıp yapılmayacağı ise henüz açıklanmadı.. Fenerbahçe Ülker derbisi ile birlikte zor bir viraja giren ekibimizde ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşanan sorunlar moralleri bozarken, yönetimimizden bu konuda halen bir açıklama gelmedi..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | oF yha İşLer İice Cığrından cıktıı ama Sezon Öncesi Belliydi Böyle olcağğı zaten İlk yanlışlık Basta yapıldı Ven Henüz Chok Tecrübesi olmayan Hakan Demir Getirildi takımın basınaa... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=teqboy!;853728]oF yha İşLer İice Cığrından cıktıı ama Sezon Öncesi Belliydi Böyle olcağğı zaten İlk yanlışlık Basta yapıldı Ven Henüz Chok Tecrübesi olmayan Hakan Demir Getirildi takımın basınaa... ![]() hasan bozkuter nasıl bole bır hata yapar anlmadım hakan demır bjk kocu olamaz besıktas gıbı mısyın ve vıyon sahıbı olan bır takımı kaldırmaz hakan demır .. aldıkları oyunclar hepsı 3 sınıf oyunculardr(haluk yıldırım harıc).yabancılar tam bır fiyaskoooooo..... nıcevıc apodaca gıbı yıldız oyuncular neden gonderdınız basktebolda bır ıstıkrar saglanmadı altyapıdan neden oyuncu cıkmıyor ..bu sene bııtı artık gelecek sene ıcın calısmalr yapılmalı cok ıyı oyuncular alınmalı bır eura lıg kadrosu kurulmalıııdrrrrrrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Tamam bende Hakan Demir'i beğenmiyorum ama bu olayların onla hiç bi ilgisi yok, tamamen yönetimimizle alakalı...Her sene aynı şeyler, bekliyorduk bunları zaten, şimdi Austin sonra da Chatman, yavaş yavaş hepsi gider, bizde bu yönetim oldukça da yaa ikinci ligde mücadele ederiz ya da basketbol şubemiz kapatılır!!!Böyle yönetim olmaz olsun yaf... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | 1 kaç haftadır gündemden uzağım ama bukadarını da beklemiyordum açıkcası..Yönetim gerçekten zıvanadan çıktı bu sene ![]() ![]() Hakan Demir'e gelnce pek suçu yok ama yine de biraz ağırlığını koyabilirdi..Geçen sezon Ataman oyuncuları elinde tutuyordu en azından..Bir ağırlığı vardı..Burdan şunu 1 kez daha anladık ki bu yönetim kendi başına kararlar alınca 5 yaşında bir çocuk kimliğine bürünüyor... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |