Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Transferleri kendi yapsaydı bile ben pek başarılı olacağını sanmıyorum..Bi otorite eksikliği var gibi..Geçen sene de mali sorunlar yaşanıyordu fakat oyuncuların ayrılık düzeyine kadar getirtmiyordu Ataman..Hakan Demir giderse yerine kim gelcek orası var bi de..Bu sezon bizi ligde tutabilecek bir koçla anlaşılsın bari..Ligin tecrübeli koçlarından biri olabilir..Başarılı olup olmaması önemli değil..  Bu sene ligde kalırsak seneye daha iyi bir koçla anlaşılmalı..Murat Özyer olabilir bu..Murat Didin de gelebilir..Adam gibi transferler yapılmalı diyorum ama bunu bu yaz da çok söyledim  Zeka sorunları yaşayan, fikri gelişimini tamamlayamamş bir yönetimimiz var..Umarm seneye kadar biraz büyürler, olgunlaşırlar..Bu böyle gitmez yoksa..Şube kapatılacak o olucak sonunda.. |
Otoriteden daha çok 105 yıllık bir klüb için yeterli kapasitesi yok bu coachun. Geleceği çok parlak ama daha çok pişmesi deneyim yaşaması gerekiyor. Her amerikalı iyi değildir. Amerikalılarında köylüleri vardır. şekil bir a: Buttler