![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
Hakan Demir vedalaştı Bu sene bir türlü istenilen başarı grafiğini yakalayamayan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı bugün de son saniyede Aliağa Petkim'e yenildi. Bu yenilginin ardından koç Hakan Demir oyuncularla vedalaşarak ayrılacağını söyledi. Hakan Demir vedalaştı Kaynak güvenilir değil ama umarım istifa eder. Ahmet Kandemir gelebilse keşke.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir de yönetim gitse.......
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Transferleri kendi yapsaydı bile ben pek başarılı olacağını sanmıyorum..Bi otorite eksikliği var gibi..Geçen sene de mali sorunlar yaşanıyordu fakat oyuncuların ayrılık düzeyine kadar getirtmiyordu Ataman..Hakan Demir giderse yerine kim gelcek orası var bi de..Bu sezon bizi ligde tutabilecek bir koçla anlaşılsın bari..Ligin tecrübeli koçlarından biri olabilir..Başarılı olup olmaması önemli değil.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | Alıntı:
yeni bir başkan ve yönetim gelene dek bize mutluluk haram | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şu kadroyu hangi hoca alsada başarı gelmez asla. Ayrıca Murat Didin, Murat Özyer, Ahmet Kandemir gibi isimler hep başka takımların başındalar şu anda. Takımlarını bırakıp gelmezler. Şu durumda şu kadroya gelse gelse İhsan Bayülken gelir, başka da alternatif yok zaten ama sorun hocada değil kadroda ve yönetim anlayışında ne yazıkki.. Son olarakta Chatman ayrılacak büyük ihtimalle, hoca ne yapsın daha.
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Ben bir koç olsam, ligde 5 mağlubiyet 1 galibiyet almış, kadrosu zayıf, başkanıının mazisi belli ! olan, her gün bir başka sorunla karşılaşılan bir kulübe niye geleyimki yahu!..Demirören amcaoğlunu falan bulur geçirir takımın başına, yoksa kimse gelmez yaf!..Murat Didin, Murat Özyer akıllı adamlar, bu işe bulaşırlar mı?Tamam Murat Didin'in Beşiktaşlılığından şüphe duyulmaz ama bu takımın küme düşeceğini bile bile gelmek ister mi bize?Hakan Demir sezon başlarken istifasını sunacaktı, geç bile kaldı şimdi!..Bu kadroylan olmayacağını bile bile şampiyonluk mesajları verdi, o da kaşındı yanii !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dünkü maçta oyuncuların mücadelesi gözlerimi yaşarttı,yerli 5 le oynadılar..2 iyi adam olsaydı kazanabilirlerdi de
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Otoriteden daha çok 105 yıllık bir klüb için yeterli kapasitesi yok bu coachun. Geleceği çok parlak ama daha çok pişmesi deneyim yaşaması gerekiyor. Her amerikalı iyi değildir. Amerikalılarında köylüleri vardır. şekil bir a: Buttler | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |