Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2008, 19:25   #4
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Öncelikle puan tablosuna bakarsak Antalya BŞB çok iyi takım diyebiliriz, şu an ligde altıncı sıradalar. Fakat önemli detaylar var tabi. Ligde kazandığı 5 maçın 2'sini bir sayı farkla kazandılar ve geri kalan 3 galibiyeti ise ligin vasat takımlarına karşı (Selçuk Üni, Erdemir, Casa Ted). Denk güçteki ekiplere ise kaybettiler (Galatasaray, Karşıyaka, Mersin). Yani bizden iyi durumda oldukları söylenemez fikstür avantajları vardı sadece..

Ersin Görkem ve Michael Green en önemli silahları diyebiliriz, ayrıca Douthit pota altında önemli bir takım oyuncusu. Ama bu oyunculara karşı oynayacak oyuncularımızda iyi bir form düzeyi yakaladılar.

Bizim açımızdan bakarsak; Baxter'ın gelişiyle birlikte takımda daha iyi bir hava var, Cevher ve Adem inanılmaz katkı veriyorlar ve Mims ribaund sorunumuza biraz çözüm getirmiş gibi. Chatman'da asistleriyle çok iyi yönetiyor takımımızı. Bence genel değerlendirme yaparsak ibre bizden yana ama tabi dar rotasyonumuz yüzünden çok fazla süre alan oyuncularımız haftaiçi önemli bir deplasmandan yorgun döndükleri için bu maçta ne derecede verimli olacaklar orası net değil. Yinede güveniyoruz ekibimize, umarım seriye devam ederiz..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla