![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Ç@rşı M@nisa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Antalya Bşb. - Beşiktaş Tbl 9. Hafta Maçı Tarih:06 Aralık 2008 Cumartesi Saat:16.00 Yer:Antalya Atatürk Spor Salonu Yayın:yok Takımımızdan bu önemli maçta galibiyet beliyoruz.Başarılar Beşiktaş. maçla ilgili tüm yorumlar ve konular buraya. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Son 2 maçımızı kazandık, takımı olumlu yönde etkiler bu, bi hava getirir en azından...Bu maçıda kazanırsak çıkışa geçtiğimizin resmidir, çünkü rakip gerçekten iyi bir takım, iyi oyuncuları var ve evinde çok çok iyi oynuyorlar...Takımın havaya girdiğini düşünerek bu zor deplasmandan galibiyetle dönebileceğimizi düşünüyorum açıkçası, ama kaybedersek de normal bir sonuç olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle puan tablosuna bakarsak Antalya BŞB çok iyi takım diyebiliriz, şu an ligde altıncı sıradalar. Fakat önemli detaylar var tabi. Ligde kazandığı 5 maçın 2'sini bir sayı farkla kazandılar ve geri kalan 3 galibiyeti ise ligin vasat takımlarına karşı (Selçuk Üni, Erdemir, Casa Ted). Denk güçteki ekiplere ise kaybettiler (Galatasaray, Karşıyaka, Mersin). Yani bizden iyi durumda oldukları söylenemez fikstür avantajları vardı sadece.. Ersin Görkem ve Michael Green en önemli silahları diyebiliriz, ayrıca Douthit pota altında önemli bir takım oyuncusu. Ama bu oyunculara karşı oynayacak oyuncularımızda iyi bir form düzeyi yakaladılar. Bizim açımızdan bakarsak; Baxter'ın gelişiyle birlikte takımda daha iyi bir hava var, Cevher ve Adem inanılmaz katkı veriyorlar ve Mims ribaund sorunumuza biraz çözüm getirmiş gibi. Chatman'da asistleriyle çok iyi yönetiyor takımımızı. Bence genel değerlendirme yaparsak ibre bizden yana ama tabi dar rotasyonumuz yüzünden çok fazla süre alan oyuncularımız haftaiçi önemli bir deplasmandan yorgun döndükleri için bu maçta ne derecede verimli olacaklar orası net değil. Yinede güveniyoruz ekibimize, umarım seriye devam ederiz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Maça gelirsek alacağımıza inanıyorum zaten de almak zorundayız. Mustafa Kemal Bitim en çekindiğim oyuncu ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Orhun Ene ile Doğan Hakyemez iyi ikili olabilirler ama sanmıyorum bize geleceklerini şu durumda, çünkü Galatasaray için de isimi geçiyor onların ![]() Bu arada takımın en büyük silahı olan Green'in böyle sorunlar yaşaması onlar için çok büyük kayıp, kendini maça ne kadar verebilir göreceğiz ama bu sorunların Antalya ekibine olumsuz yansıyacağı muhtemel..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |