Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2008, 22:28   #7
mrve_bJk
jet Lee'm...
 
mrve_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Antalya BŞB'de Kriz..

Antalya yerel basınından takip ediyorum, maddi krizden Antalya BŞB de nasibini almış. Oyunculara 1 Kasım'da ödeme sözü verilmiş ancak 1 aydır paraları yatmamış adamların. Buna isyan eden Mike Green idmana çıkmamış ve olayı protesto etmiş. Doğan Hakyemez idmana gelip 'Sorunu çözmeye çalışıyoruz ama para alamıyorum diye sürekli sorun çıkartacak birileri varsa hemen şimdi takımı terketsin' demiş. Mike Green bunun üzerine özür dilemiş ve yanlış anlaşıldığını belirtmiş.

Dodo gidip yönetimle konuşmuş oyuncularının ihtiyaçlarını karşılayabilecek miktarlarda bir ödeme yapılması için. Ancak yönetim bunu finanse edememiş. Bunun sonrasında söylenene göre Orhun Ene kendi hesabından oyunculara bir miktar para vermiş ve sorunun üstü kapatılmış. Bu kısmı biraz saçma geldi bana. Orhun para babası mı? Ya da Orhun neden veriyor da Dodo ya da başkan vermiyor? Orhun'daki kadar para onlarda yok mu? Yoksa Orhun'daki yürek mi onlarda yok?

Karışık işler işte. Paylaşması bizden, yorumları sizden.
İzmir deplasmanına geldiklerinde Orhun Ene'yle konuşma fırsatı bulmuştum, iyi bir izlenim bıraktı bende Belki ileride birgün onu da görebiliriz takımımızın başında.

Maça gelirsek alacağımıza inanıyorum zaten de almak zorundayız. Mustafa Kemal Bitim en çekindiğim oyuncu Şimdi beni utandıracak bir performans gösterir mi, belli olmaz. Şaka bir yana Marcus Douthit keşke bizde olsaydı.
__________________
.
..
...
.....

Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ.




mrve_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla