Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2008, 16:11   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
EuroCup'ta Rakip BC Khimki..

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Ekibimiz, Fiba Euro Cup C Grubu 3. maçında kupanın iddialı ekiplerinden BC Khimki'yi Akatlar Beşiktaş Cola Turka Arena'da konuk edecek. 9 Aralık Salı günü, saat 19:30'da başlayacak kritik randevu öncesinde iki ekibinde grupta 3 puanı bulunuyor.

Kadrosunda; Carlos Delfino, Jorge Garbajosa, Jerome Moiso, Milt Palacio gibi NBA patentli önemli yıldızları barındıran Rus ekibi, bir süre önce global krizle birlikte maddi sıkıntılar yaşamış ve Benetton karşısında alınan 77-59'luk farklı mağlubiyetlerinde takımdaki demoralize hava açıkça görünmüştü.. Bu arada bir süre önce görevinden ayrılan Litvanya'lı Kestim Kemzura'nın yerine gelen İtalyan coach Sergio Scariolo, ilk kez bu maçta takımının başında yer alacak..

Ekibimizde ise son haftalardaki çıkışın ardından bu maçtan alınacak bir galibiyet ile; hem Euro Cup'ta üst tur için şansını sürdürme hemde taraftarımızla barışma adına son derece kritik öneme sahip olan bu zorlu mücadele, taraftarımızın desteğine en çok ihtiyacımız olan maç durumunda..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (08-12-2008 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla