![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Ekibimiz, Fiba Euro Cup C Grubu 3. maçında kupanın iddialı ekiplerinden BC Khimki'yi Akatlar Beşiktaş Cola Turka Arena'da konuk edecek. 9 Aralık Salı günü, saat 19:30'da başlayacak kritik randevu öncesinde iki ekibinde grupta 3 puanı bulunuyor. Kadrosunda; Carlos Delfino, Jorge Garbajosa, Jerome Moiso, Milt Palacio gibi NBA patentli önemli yıldızları barındıran Rus ekibi, bir süre önce global krizle birlikte maddi sıkıntılar yaşamış ve Benetton karşısında alınan 77-59'luk farklı mağlubiyetlerinde takımdaki demoralize hava açıkça görünmüştü.. Bu arada bir süre önce görevinden ayrılan Litvanya'lı Kestim Kemzura'nın yerine gelen İtalyan coach Sergio Scariolo, ilk kez bu maçta takımının başında yer alacak.. Ekibimizde ise son haftalardaki çıkışın ardından bu maçtan alınacak bir galibiyet ile; hem Euro Cup'ta üst tur için şansını sürdürme hemde taraftarımızla barışma adına son derece kritik öneme sahip olan bu zorlu mücadele, taraftarımızın desteğine en çok ihtiyacımız olan maç durumunda..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (08-12-2008 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Maçın akatlarda olması ve rakibin zor bir dönem geçirmesi işimizi kolaylaştırabilir..Ama çok yetersiz bi kadromuz olduğundan bu durumları avantaja çevireblir miyiz orası ayrı? Mims ve Baxter takıma olumlu şeyler katıyolar gibi..Chatmane büyük iş düşecek yine..Yerliler de iyi oynamalı bu maçta.. Bu galibiyet çok güzel olur valla..Hem moral hem umut..Umarm başarır kartallar..
__________________ B Konu İbodaca tarafından (08-12-2008 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Valla rakibimiz ne kadar kötü bi durumda olursa olsun çok kaliteli bir kadrosu var...Bizde çıkışa geçtik, onlarda çıkışa geçmek isteyecekler, hocaları da yeni, maç ortada gibi görünüyor ama kaliteli kadrosuylan Khimki bi adım daha önde bana göre...Ama yenersek çok iyi olur, umarım yeneriz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | En büyük dezavantjımız bu maç öncesi coach değişikliğine gitmeleri oldu. Onlarda bizim gibi bu maçı mutlaka almak isteyeceklerdir. İnşallah kazanırız. Başarılar çocuklar...
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu sene cok kötüyüz umudum yok ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |