![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() |
İlk çeyrek sonucu ; 16-18 İkinci çeyrek sonucu ; 29-48 Üçüncü çeyrek sonucu ; 59-59 Maç sonucu ; 66-85 Gösterdiğiniz mücadele için, akıttığınız her damla ter için helal olsun. Muratcan Güler -> 8 sayı, 4 ribaund , 2 asist. Jimmy Baxter -> 14 sayı, 4 ribaund. Haluk Yıldırım -> 9 sayı, 3 ribaund. Dennis Mims -> 14 sayı, 2 ribaund. Adem Ören -> 9 sayı, 5 ribaund, 2 asist. Cevher Özer -> 11 sayı, 15 ribaund, 4 asist. Mire Chatman -> 20 sayı, 5 ribaund, 13 asist. 31 sayı yediğimiz 2. periyottan sonra nasıl bir 2. yarı oynayıp, 19 sayı farkla maçı aldığımızı hesap edin artık. Bu saatten sonra destek şart.. --- Faison'un hala İstanbul'da bulunduğu ve antremanlara çıktığı söyleniyor. Butler kesin olarak gönderilmiş ama aynı şey Faison için geçerli değil. Kadro dışı kalmış ve gönderilmek isteniyormuş. 1 yabancı hakkımız kaldığından bunun büyük hata olacağını en kısa zamanda farkedip takımda tutarlar umarım. 1 de iyi uzunla fena bir takım olmayız, basketbolculara ödemeleri gününde yapıldığı sürece.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (06-12-2008 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | En zor deplasmanlardan biriydi bana göre, yine de kazanacağımızı düşünüyordum çünkü takımımız biraz olsun toparlanmıştı...Sn 2 maçımızı kazanmıştık, oyun olarak da fena değildik...Bu maçıda kazandıktan sonra oyuncularımız özgüvenlerini de kazanmıştır, yönetim yine devreye girmez inş!..Takımımız Chatman önderliğinde galibiyet serisini devam ettirir umarım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötü takım değiliz, sadece maddi sıkıntılar ve de kötü bir fikstürle başladık ama artık herşey yolunda. İyi bir pivot transferiyle eldeki oyuncular da kadroda tutulursa yeniden zirve yarışına katılabiliriz. Tebrikler Dev Kartallar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |