Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2006, 10:42   #8
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
İlk defa seninle aynı görüşü paylaşıyorum.Altyapıda şampiyon olunmakla altyapı iyi olunmaz.A Takıma çıkardığın adamlara bakarım ben.GS Arda,Ferhat,Aydın,Özgürcan,Cafercan,Uğur,Oğuz ve nicelerini çıkarmaya devam ediyor.Ve bu oyuncuların hepsi birinci kalite oyuncular.Bizim çıkardığımız oyunculara bak bir de:Mehmet Sedef,Rıza Şen,İbrahim Kaş,Hakan Albayrak vs.Ben şu kadarını söylüyorum.Ben bizim altyapıdan şu an bir Serdar Özkan'ı bir de ilerde Emre Özkan'ı oynatabilirim Beşiktaş'ta.Diğer saydığım isimlerde Antep'te,Denizli'de,A.Gücü'nde orada burada oynar.BJK Altyapısı Nihat gibi futbolcu çıkarabilmelidir.Ama seçen ve yetiştiren hocalar çok önemli.Altyapı hocalığı çok zor iştir.Örneğin Fenerbahçe çok akıllı bir iş yaptı ve altyapıyı Hollandalılara bıraktı.Bir sene içinde Olcan,Gürhan,Kerim,Volkan Babacan çıktı altyapıdan.Biz de Mehmet Ekşi adeta doğruyor altyapıyı.Bu adam Caner Erkin'i 15 gün Fulya'da kalıp denemiş ama beğenmeyip ağlaya ağlaya geri göndermiştir arkadaşlar.Böyle altyapı hocalığı olmaz.Altyapının başına acilen Sergen Yalçın,Feyyaz Uçar,Ziya Doğan,Rıza Çalımbay,Gökhan Keskin,Ali Gültiken gibi yıldızları çıkaran Serpil Hamdi Tüzün ve ekibi geri getirilmelidir.Yoksa hergün BJK TV'de Sinan Vardar'ın "Altyapımız müthiş.Şöyle,böyle"diye palavralarını duyarız.
FB herzamanki gibi dogru isi bozma yeteneklerini kullandi ve Hollandali hocalarin tamamini gonderdi ve eski futbolcularini altyapinin basina getirdi.
Benim yine en begendigim Serdar Ozkan, bu adam bizim orta sahamizda banko oynar, en yeteneklisi kesinlikle. Mehmet Sedef cok duz bir oyuncu, yedek kulubesinde bile oturmaz. Kenan ise ileride belki olur, ama Riza Sen de pek sarmadi beni. Bizden de cika cika bunlar cikti, o zaman Sinan Vardar ciksin kendi oynasin bari, bir ise yarasin.
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline