Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 00:33   #33
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Profesyonel demek yanlış olur. Profesyonel o işten para kazanan demek. maaşla çalışanlar profesyoneldir. CEOlar profesyoneldir. Yöneticilerin profesyonel olması için, o işi yapması için o yöneticiyi maaşa bağlamak gerek.

Benim demek istediğim işlerinde uzman. Yönetmeyi bilen. Ne yaptığını bilen. Futboldan anlayan. Altyapıya önem veren. Kulübe maddi, manevi destek olan. Konuşmayı bilen. Hareket etmeyi bilen. Eğer demek istediğiniz bu ise sizinle aynı fikirdeyim, ama yok kastınız gerçek anlamda profesyonelse o yönetim tarzına karşıyım. Yöneticiler Beşiktaş tarafından maaşa bağlanmamalı. Kurumsal yapıdaki çalışanlar profeyonel olabilir, danışmanlarda öyle ama yöneticiler ise profeyonel olmamalı.

ben tamda bunu diyordum tamam bi yonetim kurulu ve baskan olmali ama klubun kurumsal yapidakileri maasli elemani olmali transferi klubun gelir giderlerini bu kisiler yapmali diyorum bana gore yani tam olmasada ingiliz modeli yani ingilterede kulup baskanlari var o kulubun sahibi gibi benimkisi tam o manada degil ama uygulama olarak bu sekilde olmasi lazim bence

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (03-01-2009 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla