![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim favorilerim Nevzat Demir ve Tuncayli Özilhan... ama hangisi aday olacaksa olsun yönetimde kesinlikle olmazsa olmaz isim Hüsnü Güreli olmalıdır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Serdar Bilgili aday olmayacağını söylemişti kaç kere, eğer sözünden dönmezse ki dönmez tahminim, zor onun başkan olması...Ama Hüsnü Güreli'ye vereceği destek de onun başkanlığa aday olması kadar önemli bence... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kim akıllı yönetecekse o gelsin | ||
| | |
| | #7 | ||
| BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nevzat Demir,Hüsnü Güreli,Tuncay Özilhan | ||
| | |
| | #10 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yıldırım demirören olmasın da kim olursa olsun... beşiktaşı yürekten sevsin bu yolda verdiklerinin hesabını yapmasın zaten beşiktaşı yğrekten seven biri bunu asla yapmaz. adam gibi beşiktaşlı olsunda kısacası kim olursa olsun. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |