Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
ben tamda bunu diyordum tamam bi yonetim kurulu ve baskan olmali ama klubun kurumsal yapidakileri maasli elemani olmali transferi klubun gelir giderlerini bu kisiler yapmali diyorum bana gore yani tam olmasada ingiliz modeli yani ingilterede kulup baskanlari var o kulubun sahibi gibi benimkisi tam o manada degil ama uygulama olarak bu sekilde olmasi lazim bence |
Kurumsal yapıdakiler zaten maaşlı elemanlar ancak problem maaşlı elemanların torpillerle işe alınması. Kurumsal yapıda söz sahibi olmak için herkes kendi işini yapacak insanları o yapıya sokmak istiyor. Bu da o yapının baştan ölü doğmasına neden oluyor. Beşiktaş A.Ş nin bir çok gizli belgesinin de basına sızıdırılmasında bu kişiler rol alıyor.
Organizasyonun çok iyi yapılandırılması gerekir. Bunun içinde o yapıyı kuracak ve yürütecek profesyonellerin iyi seçilmesi gerekir ama ne yazık ki gelen yönetimler kulüp benim değil zaten diye hareket ettikleri ve kulübü yeterince sahiplenmedikleri için zaten bir çok başarısız futbol yatırımı yapılmıyor mu?
Mevcut şartlarda ise kulüplerin toplum yararına dernek oldukları düşünülürse onları yönetecek bir yönetim kurulunun seçilmesi zaten dernekler kanunundan kaynaklanıyor.
Mevcut dernekleri kanunu değiştirmek elimizde olmadığına göre mevcut şartlarda Beşiktaş'ı ileriye taşıyacak bir yönetimin kurulması için çaba göstermek gerekir.