06-01-2009, 00:48
|
#157 |
Kü...
| Alıntı: semra´isimli üyeden Alıntı
En Aktif: Outcast En Alçak Gönüllü: Alpler Ablam ile Ayche abla En Baba: İrfan Abim ve Mustafa Abim En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Meriç, Alen, Outcast, Gökhan, Ufuk En Duygusal: Akdora, Edaks, birde benmişim En Düzenli: Alen-Gökhan En Geyik: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler, Ozzy, Kü, Yoldaş, Metin, Ufuk, melik-kartal... oooo say say bitmez.. En Gıcık: Kü  şaka bir yana gerçekten var bir kaç kişi hem üyelerden hem de modlardan... En Gizemli: Handan sanırım En Gözü Kara: Mahşerin 3 atlısı En Havalı: Kü En İçten: Yoldaş, Meltem, Hazel Ablam, Artist En İlginç: Ozzy En İyi Avatar: Meriç En İyi Nick: Köyün delisi & junior alpler En İyi Çıkış yapan: Outcast En İyi İkili: Ben & Ramesoon & Karetta2002 (mahşerin 3 atlısı)  En İyi İmza: Ben En İyi Bölüm: Hepsi En Kafadar: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler abla, Ozzy, Ufuk, Son holigan, Yoldaş.. bu da say say bitmez.. En Karizmatik: Meriç En Komik: Köyün Delisi, Kü En Kültürlü: Meriç, Karetta2002, Alpler abla, Ramesoon, Yoldaş, Ozzy En Popüler: Köyün delisi ile artist outcast En Sakin: Ben, bir de Gökhan En Samimi: Meltem, alpler ablam, yoldaş En Sempatik: artist ile meltem En Sevilen: Alpler abla En Sinsi: Varsa bile farkında değilim galiba En Yakışıklı: Ben anlamam, herkes diyelim bari En Yardımsever: Meriç, Ufuk En iyi Yorumcu: Havalı çocuk, kuzey, tylerdurden En Güzel : tüm dişi kartallar çiçek gibi En Tecrübeli: Meriç, Alen | En Gıcık: Kü En Havalı: Kü
bune bune terbiyesiz tüh sana nerde oktan sey varsa ben ordayım zaten heLe bi onLine ol sen 
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' |
| |