![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Aktif: Outcast En Alçak Gönüllü: Alpler Ablam ile Ayche abla En Baba: İrfan Abim ve Mustafa Abim En Ciddi: Meriç En Çalışkan: Meriç, Alen, Outcast, Gökhan, Ufuk En Duygusal: Akdora, Edaks, birde benmişim ![]() En Düzenli: Alen-Gökhan En Geyik: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler, Ozzy, Kü, Yoldaş, Metin, Ufuk, melik-kartal... oooo say say bitmez.. ![]() En Gıcık: Kü ![]() şaka bir yana gerçekten var bir kaç kişi hem üyelerden hem de modlardan... ![]() En Gizemli: Handan sanırım En Gözü Kara: Mahşerin 3 atlısı ![]() En Havalı: Kü ![]() En İçten: Yoldaş, Meltem, Hazel Ablam, Artist En İlginç: Ozzy En İyi Avatar: Meriç En İyi Nick: Köyün delisi & junior alpler En İyi Çıkış yapan: Outcast En İyi İkili: Ben & Ramesoon & Karetta2002 (mahşerin 3 atlısı) ![]() ![]() En İyi İmza: Ben ![]() En İyi Bölüm: Hepsi En Kafadar: Köyün Delisi, Ramesoon, Karetta2002, Alpler abla, Ozzy, Ufuk, Son holigan, Yoldaş.. bu da say say bitmez.. ![]() En Karizmatik: Meriç En Komik: Köyün Delisi, Kü En Kültürlü: Meriç, Karetta2002, Alpler abla, Ramesoon, Yoldaş, Ozzy En Popüler: Köyün delisi ile artist outcast En Sakin: Ben, bir de Gökhan En Samimi: Meltem, alpler ablam, yoldaş En Sempatik: artist ile meltem En Sevilen: Alpler abla En Sinsi: Varsa bile farkında değilim galiba ![]() En Yakışıklı: Ben anlamam, herkes diyelim bari ![]() En Yardımsever: Meriç, Ufuk En iyi Yorumcu: Havalı çocuk, kuzey, tylerdurden En Güzel : tüm dişi kartallar çiçek gibi ![]() En Tecrübeli: Meriç, Alen
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. Konu semra tarafından (05-01-2009 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tesekkürler Patroniçem değerlendirmelerin için | |||
| |
| | #3 | |||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
En Havalı: Kü bune bune terbiyesiz tüh sana nerde oktan sey varsa ben ordayım zaten heLe bi onLine ol sen ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
| |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aaaa ne terbiyesizliğimi gördün ![]() online oldum işte ne oldu ![]() hem en geyik ve en komikde de varsın, niye alınıyon ki ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| |
| | #6 | |||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım bir gün aynı zamanda online olursunuz... ![]()
__________________ ![]() | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allah karşılaştırmasın abla beni bu gıcıkla ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok,böyle olmuyor ama... Farklı zaman dilimlerinde foruma giriyorsunuz.Bir saat belirleyin de aynı anda online olup duygu ve düşüncelerinizi dile getirin. Cevaplar sıcağı sıcağına olursa daha iyi olur. Biz de böylece acaba Semra sabah ne yazacak,Kürşat gece ne cevap verecek diye 24 saat online olmak zorunda kalmayalım. ![]()
__________________ ![]() | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şimdi sana bişey derdim ama online değilsin, neyse ![]() gıcıksın işte gıcık ![]() ![]()
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |