Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 16:51   #42
ztokyay
KARTAL YUVASI

ztokyay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon15

Ben katılmıyorum yönetime daha ne diyebilirki bu taraftar..Demirörene bir tek etek giydirilmediği kaldı..Taraftarını ezen ve hiç e sayan yönetime daha ne yapmak lazım ki..Sonuçta yönetim ve futbol takımı bu kadar binlerce taraftara zarar verirken hep sindirilsinmi..Fenerbahce takımı süründüğünde gitti samandırada odunladı akılları başına geldi..Bu sekilde hala bu takımı ve yönetimi baş tacı yapacak ortam yaratılırsa daha bu taraftara çok acılara gebe kalacak..Taraftara yok küfür etmeyin yok şunu demeyelim diyoruz da yapana bakmak lazım yada yaptırana mı birde bu taraftan bakın..Bizim paramız çarçur oluyor biz çoluğumuzun çocuğumuzun rıskından kesip takıma katkı olsun diye beşiktaş storeden ürün alalım,kombine allıp maça gidelim ve soytarı topluluğu sahada gezsin bizi hasta etsin bunun üstünede yönetim tuz biber olsun ve bu taraftar çeksin sussun öylemi..Biraz seba zamanına bakın o kulübün camları çok indi hemde 10-0 maçların kazanıldıgı zamanlarda..Ama istenen tek şey adalet şu zamanında feyyaz,ali,rıza,oktay,şifo boş kontrata imza atan adamlardı ve bu adamlar çok komik rakkamlara oynadıkları halde bile ruhla oynadılar..Biraz tarihmize bakılsın bu yönetim ve takıma yapılan az bile bence tek taraftar gitmemeli ki soytarılar öyle mal mal oynadıkları oyunu seyredecek adam arasınlar..Hasta olduk artık adam maçtan çıkıyor krallar gibi gece alemini yapsın biz boğazlarımız patlasın,hasta olalım ve susalım öylemi yok ben susmuyorum ve inceldigi yerden kopsun..Kurt kocayınca misali ortamın şarlatanı olur bu da sagolsun yönetim sayesinde federasyon bence yaptıgı normal adam olup oyun oynasak onlar ne yaparlarsa yapsın bir yere kadar etki eder..Ben susmuyorum artık ve tribünde söylenenler az bile...Ya hakkını verecekler yada bunları daha bolca işitecekler..

Sözün bittiği yerdeyiz....
ztokyay Ofline   Alıntı ile Cevapla