Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 21:33   #44
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar kusura bakmayın dışarıdaydım gün boyu seviyeli ve yapıcı tartışmalar yapılmış bunun çin öncelikle çok fazla sevindiğimi söylemek isterim. Tabiki bize kızan arkadaşlar da sessiz kalma taratarı değiller seslerini daha farklı die getirmek istiyorlar. Ancak taraftarın ve yönetimin kopuk olduğu birlik beraberleriğin son derece kopmuş olduğu kulübümüzde malesef yapıcı olumlu işler yapmak pekte mümkün değildir kanımca. Artık tribünler Beşiktaş kulübünde yalnızbaşına kalmıştır. Beşiktaş yönetimi taraftarın en acımasız eeştirileri ve küfürlerine rağmen LigTvden Federasyondan ve Hakemlerden
ayağına kadar gidip özür diliyorsa, bu yönetim bu taraftar topluluğu ile uyuşmuyor demektir. Bakalım sonunda galip çıkan baki kalan yönetim mi olacak yoksa Beşiktaş taraftarları mı olacak ....

Şunu da belirtmek istiyorum Beşiktaş taraftarının hakemlere ve Ligtvye federasyona olan tepkisinin altınd ayatan gizli tepkisi tüm yapılan haksızlıklara rağmen sessiz kalan ve kulübün haklarını savunamayan yönetimedir. Kaldıki bu taraftar kendi yönetimini okadar ağır eleştirmektedir ki, başkanın endi adına istifa etmesine dair internet siteleri fun clubla kurmuştur. Yapılan besteler eskimiş yerine yenileri yapılmaya devam etmektedir...