Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 20:49   #26
Darkbjk
RWTH'li Kartal

Darkbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BLACKtiger´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim derdimin fes ve çarşafı kaldıranlar ile olmadığı gibi senin demokrasiden yana olanları dini öğelere olan düşmalığın sebebiyle sanki onları Cumhuriyet düşmanı gibi göstermen Atatürk Cumhuriyetini koruma çabası değil bölücülüktür. Özgürlükten yanayım diyorsun, eğer öyle isen mini etek giyenede çarşaf giyenede saygı gösterirsin. Haaa yok Özgürlükçülük dediğin sadece senin özgürlüğünü kapsıyor ise ona özgürlük denmez, başka bişey denir. Sen beni fişleyemezsin çünkü o kudret sende yok. Sen Atatürk çü olmak istiyorsan önce onunda hanımının çarşaflı olduğunu öğren! Burada hiçbişey bilmeden inkilapçılık yapmasın kimse diyorum lütfen diyorum ama siyaset yaptığının farkında olmadan bana siyaset yapma diyorsun. İnsanların inançlarına ve giyimlerine saygı gösterin diyorum Bundan daha doğal bir talep ne olabilir? Bu forumda her türlü siyasi görüşten ve dini görüşten insan vardır ve olabilir. Herkes konuşurken başka birisini üzecek laflar kullanmasın diyorum. Ben ne siyasi görüşümü bildirdim nede çarşafı savundum. Eğer sen bazı şeylere düşmanlığın varsa yada siyasi görüşlerini belirtmek istiyorsan bunun yeri burası değil siyaset forumlarıdır. Burası BEŞİKTAŞlılık forumudur ve Beşiktaşlılık kimsenin malı değildir!
LÜTFEN dikkat!
Burasi Besiktaslilik Forumu ise ve Besiktaslilik kimsenin mali degilse, sen de bu baslik altina yazdigin ilk mesajlari tekrar oku bence, ondan sonra " Ya burdaki birinin de annesi carsafliysa.." gibi duygu sömürmenin de, düsüncelerini bildirdigi icin "Legrottaglie gibi ayrimcilik yapmak" fiilini hele hele Karetta2002 gibi foruma uzun zamanini ayirmis bi kisiye karsi kullanmanin da bahsi gecen forumumuzda yeri olmadigini ya anlarsin, ya da bana da söven bi mesaj yazarsin..