![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülüyorum Sadece ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allahın cahil sicilyalısından başka ne beklersin...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #4 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tanınmıyoruz... | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Cehalet insana neler soyletiyor Yarabbim ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa | ||
| |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | keske gelseydinde o kücük dünyandan kafani kaldirip bizim ülkemizi görebilseydin..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fes ve çarşaf la inancın ne alakası var..Seninle aynı şeyleri düşünmüyoruz ..belliki senin fes ve çarşafı kaldıranlarla problemin var..ama seninle aynı şeyi düşünmeyen birine cahil demen,senin de "teokratik düzen" özlemi ile yanıp tutuşan ,demokrasiyi ;teokrasi ye ulaşmada "araç olarak gören zihniyetin savunucusu olduğunu gösterir..bu forum siyaset yeri değildir..ben de Cumhuriyetin temel değerlerine saygısızlığı "demokrasi " kabul edenlere saygı gösteremem..Çünkü ben Cumhuriyetten yanayım...Özgürlükten yanayım..Atatürk ve onun değerlerinden yanayım...anladın mı...Atatürk ilke ve inkilaplarını inkar edenlere de zerre kadar saygım yoktur benim..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
LÜTFEN dikkat! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |