![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Moskova’daki CSKA karşılaşmasında sağ ayak fibula kemiğinde kırık oluşan Beşiktaş’ın Slovak yıldızı Filip Holosko, dün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ameliyat oldu. Kulüp doktoru Şenol Akman’ın da yer aldığı ameliyat 1 saat sürerken, operasyon sırasında Holosko’nun kırılan fibula kemiğine plak-vida takıldığı dile getirildi. Ameliyatın başarılı geçtiğini dile getiren Akman, “Oyuncumuz yarın taburcu edilecek. Tedavisi 2 aya yakın sürecek. Bu 2 aylık süreçte fizik tedavileri yapılacak” diye konuştu. Holosko’yu hem eşi Adela, hem de kızı Sopie yalnız bırakmazken, takım arkadaşları da yıldız oyuncuyu ziyaret ettiler. ‘Kırıldığını anlamıştım’ Kulübün resmi internet sitesine konuşan golcü futbolcu, “Maçta ayağıma darbeyi aldığımda kırıldığını anladım. Ayağımda sertlik olduğunu hissettim. Sonra şişme başladı. Sadece ödem ve şişlik olduğunu düşündük. Ayağımın kırıldığını MR sonuçlarında anladık” diye konuştu.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş olsun Holo... Umarım en kısa sürede takıma geri dönersin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Çok geçmiş olsun. En yakın zamanda dönersin inşallah Holo..Bu arada bebeği çok tatlıymış ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş olsun Holosko. En kısa zamanda iyileşirsin umarız.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | allahım su çocuun güzelliine bak ![]() ![]() ![]() ya uf zaten işler sarpa sarıyo sen nie sakatlandın şimdi enişte yah ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |