![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başkanımız Yıldırım Demirören, internet sitemiz aracılığı ile taraftarlarımıza seslendi... Başkanımız’ın, “İnönü’de Tek Bir Güç, Tek Bir İktidar Vardır; O da Beşiktaş’tır, Siyah Beyaz’dır” başlıklı yazısı; İNÖNÜ’DE TEK BİR GÜÇ, TEK BİR İKTİDAR VARDIR O DA BEŞİKTAŞ’TIR, SİYAH BEYAZDIR Sevgili Beşiktaşlılar Beşiktaşlılık insana huzur veren 106 yıllık çok güçlü bir bağdır. Bu bağın yıllar içinde oluşturduğu taraftar kültürüyle Beşiktaşlılar, kulüplerine, futbol takımına ve renklerine gönülden ve inançla bağlanmışlardır. Beşiktaşlı olmanın getirdiği bu güçlü bağı zaman zaman zayıflatmak cüretini gösteren kişi ve gruplar çıkacaktır. Bunlar kimi zaman içimize sızmaya çalışarak, kimi zaman dışarıdan güç kullanmaya çalışarak, saygın kulübümüze ve ayrıcalıklı Beşiktaş taraftar kimliğine zarar vermek isteyecektir. Beşiktaş’a gönülden bağlılıkla ilgisi olmayan ve Beşiktaşlı olarak kabul edemeyeceğimiz bu kişi ve grupların futbolu, şiddet yaratma alanı olarak gördükleri unutulmamalıdır. Takımını desteklemeye gelen her bir Beşiktaşlı taraftarıma zarar vermeye çalışan bu kişi ve gruplara karşı, gereken tüm ciddi önlemler alınacaktır. Bununla birlikte tribünlerimize sızarak zapt edilemez ve yıkıcı davranışlar içerisinde tutum sergileyerek, taraftar kimliğine, kulüp imajına ve marka değerine zarar vermek isteyenlere karşı tüm Beşiktaşlılar dikkatli olmalı ve kenetlenmelidir. Sevgili Beşiktaşlılar Oyuna gelmeyin, bölünmeyin İnönü Stadyumu bizlerin birbirine sevgi ve saygı ile bağlılığımızı yaşadığımız yuvamızdır. İnönü Stadyumu Beşiktaşlıların aileleriyle, eşleriyle, çocuklarıyla kendilerini güven içinde hissettikleri özel bir mekandır. Bizler burada üzüntüyü, sevinci, coşkuyu, arkadaşlığı, kardeşliği çok uzun yıllar, sevgi ve saygıyla paylaştık. Bu birliktelik içerisinde her bir Beşiktaşlımın sadece demokratik olan tepkilerini saygıyla karşılıyorum. Bazen hata gibi algılanan başlangıçlar ve geri tepmeler yaşayabiliyoruz maalesef. Ancak yaşanan deneyimler göstermiştir ki biraz sabır gösterildiğinde ve destek verildiğinde hata gibi algılanan kararların, bizlere ayrıcalıklı mutluluklar yaşatacağı gerçeğidir. Bu nedenle, sizleri yanlış yönlendirmeye çalışanlara karşı daha güçlü kenetlenmeye davet ediyorum. Beşiktaş’ınıza ve ortak olduğunuz değerlere sahip çıkın. Zor günleri kolaylaştırın, Beşiktaş sevginizi, birbirinizle, kulübünüzle bu değerli formayı giyerek sizlere hizmet eden oyuncularınızla paylaşın. Futbolcularımız bizim değerlerimizdir. Formamızı temsil eden her sporcuya sahip çıkmak, renktaşına sahip çıkmak, kulübüne sahip çıkmak her Beşiktaşlının asli görevidir. Yıldırım Demirören Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Beşiktaş'ın bu kadar kötü, kirli günler yaşadığını görmedim.Büyüklerimin de gördüğünü sanmıyorum. Taraftarını çoluk çocuk kadın erkek dövdüren ve hala açıklamalar yapan biri yönetiyor Beşiktaş'ı. Bu arada dernekler, kngre üyeleri ve taraftar grupları "ikna edilmiş" E madem bu kadar gücün vardı da neden Beşiktaş'ın hakları için kullanmadın bu gücü? Basın da takımı karıştırmak için yalan haberler çıkarken, Beşiktaş'a hergün haksızca sallayanlara neden "dur" demedin?ermana dayak attır diye bir isteğimiz yok ya da ligtvnin kablolarını kes de demiyoruz. Eşiyle oğluyla maça gelen adamın ne suçu vardı? Onlar daha mı çok zararlıydı ligtvden, ismail erden, ermandan, şansaldan. Bunları açıklasana!
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kulube geldiğin günden beri sürekli zarar verdin. Yaptığın hataları kapatabilmek için saçma transfer politikaları izledin kulubü boşaltıp kendi cebinden para vermeye başladın. Baktın bu iş bununla da düzelmiyor muhalefetten de çatlar sesler geliyor ben en iyisi başkanlık seçimlerinde koyduğum parayı koz olarak kullanayım dedin ve kulubu her gün boşaltmaya devam ettin. Bu arada boşalan kulubu hergün biraz daha kendıne borçlu hale getirdin. Bu felsefenle muhalefeti susturdun kimse karşına çıkıpta sana yeter diyemez oldu. Sen bunları yaparken sana dur diyecek sadece bir topluluk vardı o da taraftar defalaca seni görevi bırakman için istifaya davet etti ama sen paran ile susturduğun muhalefete güvenerek o seslere kulak bile vermedin biliyordun çünkü karşına yine rakip çıkmayacağını. Gaziantep maçında bu kor yeniden ateş aldı tribünler yine istifa diyordu bu sefer durum farklıydı taraftar bu defa daha güçlü ve birlikte hareket ediyordu. Sen yine değişik bir felsefe uygulayarak Denizlispor maçında herşeyin kapısı olan paran ile tribüne adam sokup istifa diyeni tokatlayacak kadar çirkefleştirdin bu oyunu. Baktın bu hareket daha da güçlendirdi taraftarı birliktelik mesajları yayılır oldu sen yine parana güvenerek çıkıp konuşma yaptın '' Tribünleri Temizleyeceğim'' sonra kapalı kapılar ardında neler döndü bilmiyoruz ama dün gece bir manifesto yayınlandı Beşiktaş'ın kalbindekilerin sitesinden '' Artık takıma dönüyoruz'' Doğru biz bugüne kadar takıma değil başka takıma destek veriyorduk ya o yüzden bu açıklama yapılma gereği duyuldu. Son söz Y.D sana harbiden helal olsun muhalefeti susturdun o yetmedi tribünü temizliycem dedin. Biz sana fırsat vermeden biz kendi kendimizi temizliyoruz gözün aydın !!! Artık kulup resmen senindir bu saatten sonra sen dilediğin fermanı ver yanlız şunu unutma oradaki açıklama sadece Asi Ruhu'nu kaybetmişlerce yazılan bir yazıdır bizler yine aynı Asi Ruh ile sana sesleniyoruz FERMAN SENİNSE DAĞLAR BİZİMDİR !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | De get lan. Taraftarı kadın çocuk demeden dövdür sonra çıkıp tribündeki pislikleri temizleyeceğim de sonra birlik beraberlikten bahset. Yüzsüz herif, getir karagümrüklüleri onlar seni desteklesin onlarla birlik beraberlik kur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sabır bıkma usanma sinirlenme duygularını geçtim artık senden tiksiniyorum ben demirören. bitirdin makamı bitirdin kulübü bitirdin itibarı dilerim aynısı senin şirketlerininde başına gelir
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaşa Zarar veren SENsin, taraftar değil, haala anlayamadınmı bunu !! Utanmadan bide açıklama yapıosun sen ya.. Seni o makama getirenlere yazıklar olsun !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece YÜRÜ GİT LAN!!!!! diorum başkada bişe demiyorum :@
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |