![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gökçek'ten Terim yalanlaması! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ''Milli Takımlar Teknik Direktörlüğünden ayrılacak olan Fatih Terim'in Ankaragücü'ne transferi konusunda açık çek verdiğine'' ilişkin haberlerin asılsız olduğunu bildirdi. Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazetede ''Terim'e Açık Çek, 100. Kuruluş yılını şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Ankaragücü Fatih Terim'le anlaşmak üzere, İmparator'a kesenin ağzını açan Melih Gökçek, iki de benzin istasyonu önerdi. Terim teklife sıcak bakıyor'' başlıklarıyla sunulan haberin tamamen hayal ürünü ve asılsız olduğunu ifade etti. Fatih Terim'in çok değer verdiği ve kariyeri asla tartışılmayacak bir hoca olduğunu vurgulayan Gökçek, şunları kaydetti: ''Fatih Terim ile bu konuda hiçbir görüşmem olmadı. Haberde benim Ankaragücü Başkanı olarak görüşme yaptığım belirtiliyor. Bir kere ben Ankaragücü Başkanı değilim. Diğer yandan kesinlikle Fatih terim'le böyle bir görüşmem olmadığı gibi, yüklüce bir transfer ücretinin yanı sıra iki benzin istasyonun verileceği de tamamen hayal unsurudur.'' 14.10.2009 Kaynak : AA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |