![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Avrupada su an oynayan en basarili Turk futbolcu? | |||
Yildiray Basturk ( Hertha Berlin ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 23,53% |
Emre Belozoglu ( Newcastle Utd ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Nihat Kahveci ( Real Sociedad ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 29,41% |
Hamit Altintop ( Schalke 04 ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Alpay Ozalan ( Koln ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Nuri Sahin ( B. Dortmund ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 5,88% |
Tugay Kerimoglu ( Blackburn Rovers ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 17,65% |
Halil Altintop ( Kaiserslautern ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 23,53% |
Ugur Yildirim ( Heerenveen ) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Avrupada su an oynayan en basarili Turk oyuncusu kim sizce?
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tugay kerimoglu yillarca oynadi ve su anda hala takimin bel kemigi, bialkis en kocamanindan benden...
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valah unuttum onu ja bende diyordum unuttum birisini ama aklima gelmedi
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hele alpayi bosuna yazmissin.. kimse ne oy verir nede adamdan sayar.. besiktas in basina gelmis ilk ve son cirkef oyuncusudur......
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | olsun abija bende hepsini yazayim dedim ne fark ederiki kimse vermesin ![]()
![]() |
![]() | #7 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | bence Nihat Kahveci adam İspanya da gol kralı oluyodu az daha O sezon küme düşmeye oynayan takım da şampiyonluğa gidiyordu hatta.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |