![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ACI MAKALE Çok büyük acıların gözyaşı olmaz.. göremezsiniz ağlandığını yaşayanlarda Çok büyük acıların sohbetide olmaz ''Büyük Acı '' diye geçer anlatılmaz.. Sadece yaşanır Her an parlayacak bir yangın yeri gibi Tüter durur ömür boyu ruhun en ulaşılmaz köşesinde.. Çok büyük acıların tedavisi demektir aslında O yüzden her deli bir şairdir benim için Şairler onlar gibi olmadıkları için şair olurlar Ancak deliler sırrını bilirler hayatın O aşılmayacak dağların zirvelerinde dolanırlar bir ömür.. Çok büyük acıların ne şiiri olur ne de şarkısı Yazarın 'bak şu yıldıza' diyebileceği kadar yaklaşırsın o kadar. Çok büyük acıların sadece bir benzeridir aşk. Ayrılık varsa eğer, eğer bir zamanlar sevdiğini hissetmişsen daha kalıcı olur, daha büyük acı çekersin. Aslında acı sevgiden dolayı vardır. Yani sevgi olmazsa acıda olmaz. Ama benim gibi ''hayat sevgidir'' diyorsan eğer acısız bir hayat olmaz. acı birazda okul gibidir, büyütür insanı. onun diplomasıyla giremeyeceğiniz yer yoktur. Dünyayı değiştirenlere bir bakın... Hangi acılarla kavrulduklarını görünce bana hak vereceksiniz. Acıdan taşan sevgiyi doldurur.. Böyle sürüp gider hayat Mutluluk köprüsünün gişesinde ödenir acının bedeli Zamanlaması nedense hep böyledir. O yüzden ağlanır doğumlarda düğünlerde Çocuklar okula başlayınca Mezuniyet çaylarında bahar aylarında yani bu kadar zorunlu gerekli olmazsa olmaz bir karşı kefedir hayat terazisinde ACI şimdi sizlerle yaşadığınız yaşamadığınız gördüğünüz göremediğiniz belkide farkında olmadığınız evinizin bir köşesinde bakılmayı bekleyen siyah beyaz resimler gibi var olan fakat hatırlayamadığınız ACILAR AİLESİ'ni gözden geçirelim Merhaba ben HÜZÜN Sizinle tanıştığımızda eminim en mutlu günlerinizdeydiniz. Bebekliğnizi hatırlayın ya da ilkokul yıllarınızı Bir oyuncak,bir istenmeyen yolculuk,anne-baba kavgaları.. Öyle ya da böyle en başında tanıştık sizinle Çok eski dostuz İlk vakit sadece sonbahar ve kış aylarında dolanırdım deniz kıyılarında yazlık evlern bahçelerinde ve yanımda hep YALNIZLIK olurdu (tek başına dolaşamaz o hep birini ister yanında) Bugünlerde mevsimler mekanlar farketmiyor Hatta yalnızlıkta yok artık yanımda Çok kalabalık bir dost toplantısında bile Omzunuza konabilirim, zararım yoktur. Belki sitem eder dostlarınız yüzünüzdeki ifademe o kadar Sizin olduğunuz yer biraz da benim artık Binlerce yıldır insanoğluyla birlikteyim Mağara duvarlarında başladık çalışmaya Hayatı anlamlandırmak için güzel kılmak için Elinizden tuttum sanat varsa benden dolayı var Ben ittim sizi ben güç verdim ben zorladım.. Fenada olmadı yani.. Dünyayı birlikte yaşanır kıldık.. Merhaba ben AŞK gerçek sevginin elçisiyim sadece gerçek sevginin bedelini size verdiğim acıyla ödersiniz. hayatta herşeyin bir bedeli var sevmek için ödemelisiniz Bir ömür bende takılıp kalanlara bakıorum da ne kötü.. ''Stcholm Sendromu'' gibi benden kurtulsanız büyüyeceksiniz Ben varacağınız yer için yol üstünde sizi hazırlayan bir okulum.. Oysa siz beni hep hor kullandınız yüzyıllardır Altın yumurtlayan tavuğun yumurtasıyım aslında Beni eritip heykel yaptınız,resim yaptınız,şiir,roman,şarkı yaptınız Ve en acısı eğlendiniz benimşe Hiç uğranmayacak sokaklarda sergilediniz Oysa ben sadece gerçek sevginin bir elçisiyim.. Merhaba ben KORKU Kendimi tamamen anlatırsam yok olurum belki. Yalnız şunu söyleyebilrim korkulcak birşey değilim anam koruma babam özen göstermedir. Beni siz büyüttünüz ve şimdi benden korkar oldunuz inanın bende sizden çok korkuorum Anamla babamı utandıracaksınız die. Merhaba ben AYRILIK aslında size hiç bir zaman merhaba demek istemem kendimi anlatmam çok zor, övünmem hoş değil. ama gerçekleri söylemek zorundayım Benim dersimden geçemeyen gerçek sevgiyi zor bulur. Sadece büyük sevenlerin arasına giremem Bilmeyenlere sevgiyi öğretirim Hamsanız biraz yorulursunuz o kadar Beni ölüme benzetirler Hiç alakamız yok Ben ondan güçlüyüm, beni yaşarken anlayabilirsiniz.. Merhaba ben ÇARESİZLİK gerçekte hayallerini olmayacak şeylere yoranlarla yaşarım amacım gerçek umutlar yaratabilmektir. Beni en çok yalancılar kullanır birde cesareti olmayanlar. Merhaba ben ANLATILMAZ beni ancak anlatamayacak duruma getirdiklerim bilir. Merhaba ben ÖLÜM yaşam dediğiniz şey; bendeyken gördüğünüz rüyadan ibarettir... Erhan GÜLERYÜZ
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() Konu seyyah tarafından (30-05-2010 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım yaaa hoşgeldin ve öyle bir giriş yapmışsın ki diyecek söz bırakmamışsın..Harika bir paylaşım canım benim ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim abicim ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |