|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  14-06-2010, 16:06 | #1 | ||
| Dişi Kartal  Üyelik tarihi: Feb 2010 
				 Tecrübe Puanı: 19      | 
 Apaçi forevır stayla. apaçi jölelidir, extra isyan'q'ardır,arabesk repin kurucusudur, kapalı alanlarda her daim gözlüklüdür, façalıdır, karizmadır, potansiyel olarak intihara meyiilidir, fotoğraf çekilmede bir numaradır, paintin anasını ağlatır, adobe apaçi programı yapılmalıdır aynı zamanda, Ms dir, özel korumalı giysileri vardır, saçları fönlüdür... ve daha nice sıfatlara sahiptir apaçiler günlük hayatımızda herdaim karşılaştığımız sosyal hayatta yanyana yürüdüğümüz feysbuk ünlüleri apaçilere bir göz atalım...   Not: Bu konuda kişisel bir hakaret yoktur maksat Kültür Yozlaşmasının farkına daha erken varmak, gençlerimiz gerçekten çok özeniyor çook.       Apaçi dediğin tehlikelidir eli bıçaklıdır!  Silahlıda olabiliyorlar  emsiyy dir  Güçlüdür  Artizdir..!  Osman Mümtaz Rakmetıl <3  En önemliside "thürkchesiny eN süfeee $héqiLde quLLanıR . "  Apaçilerin başı Hüseyin Kaya ! İdolümüzsün sen Reyiz.  Hazırlayan Yorumlayan : dişi ĸαrтαL Konu dişi ĸαrтαL tarafından (14-06-2010 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
|   |   | 
|  | 
|  14-06-2010, 16:07 | #2 | ||
				 Tecrübe Puanı: 19      | Töbe töbeee :/  Allah belanı versin emi!   Zalımmmm  Gerçek.  Painte taciz eden apaçi  Seni neden takip etmemişler. :/ façalıdır alayınaa    ve son olarak söylüyorum " Faulün ile sakalın arasındaki o zikzaklı yolda benimle birlikte aydınlığa yürümeye var mısın Maralı`m Kısa Belgeseli Hazırlayan Yorumlayan : dişi ĸαrтαL | ||
|   |   | 
|  14-06-2010, 16:17 | #3 | ||
| şǻЋяυт  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 30          | onlar modern eşkıya   .D   
				__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
|   |   | 
|  14-06-2010, 16:21 | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis  Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44 
				 Tecrübe Puanı: 42           | türkmüsünüz lan siz. 
				__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
|   |   | 
|  14-06-2010, 16:24 | #6 | ||
| şǻЋяυт  Üyelik tarihi: Dec 2007 
				 Tecrübe Puanı: 30          | Video: Apaçi dansı tüm yurda yayılıyor - Timsah.com bunu izle kop   morelını duzeltıyo ınsanın ahsbfhas   
				__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
|   |   | 
|  14-06-2010, 16:36 | #9 | |||
				 Tecrübe Puanı: 19      | Alıntı: 
   Videos Posted by Hergün Bir Yeni Apaçi: Apaçi Ayini 2 | Facebook bunuda izlemelisin  Sayfadaki videolarada bak yerlerdesiin     | |||
|   |   | 
|  14-06-2010, 16:39 | #10 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN  Üyelik tarihi: May 2008 
				 Tecrübe Puanı: 37             | Allahım olamaz   Bu sayfaya girdiğim için lanet okuyorum kendime  Hayır o değil rüyama girecekler diye korkuyorum tek derdim o  | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |