![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 718
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 su bardağı aşurelik buğday Yarım su bardağı kuru fasulye (şeker Fasulyesi) 1 demet dereotu 4 su bardağı yoğurt (süzme yoğrudu tavsiye ederiz) 1 tatlı kaşığı tuz Bir gece önceden buğday ve fasulyeyi ıslayınız.Yumuşayan fasulyeleri ve buğdayları yıkayınız ve bol su içerisinde beraber haşlayınız.Haşlanma suyu bakliyatların üzerini 4-5 parmak geçmelidir.Tuzunu ekleyin.Soğumaya bırakın ve çatal yardımıyla koyu ayran kıvamına getirdiğiniz yoğurdu ilave edin.İyice karıştırıp soğuk servis yapınız Bayramların vazgeçilmezi ![]() ![]()
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |