![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Basından Haberler Basından haberler bu bölümün altına |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
BİRİLERİ ROBİNHO`NUN GELMESİNİ İSTEMEDİ` ... 1903 Radyo`da Alen-i programında konuşan Alen Markaryan, Robinho transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alen Markaryan: "O olay olan Cuma gününden önceki Perşembe akşamı Cengiz Zülfikaroğlu, Serdal Adalı, Yıldırım Demirören İngiltere`ye gittiler, Robinho ile her konuda anlaşıldı, el sıkışıldı, gelecek dendi. Salı günü günü sözleşme imzalanacağı ve taraftarların önüne çıkartılacağı söyleniyordu, Cuma günü saat 16:00`da yönetim kurulu toplantısı başladı ve saat 18:00`de sona eren toplantıdan yarım saat sonra transfer iptal oldu! İptal olmasının nedeni para değil, birileri Robinho`nun Beşiktaş`a gelmesini istemedi... Robinho transferi kesin olarak bitmiştir! Gelmiyor, %100 gelmiyor. Halen Robinho`nun geleceğine inanan insanlar var, inşallah gelirde Robinho`yu da seyretmiş oluruz." dedi. -HABER1903- ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Evet açıklıyorum ben gelmesini istemedim Robinho'nun ![]()
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Ben şahsen umudu kestim çünkü bu kadar geç kalınmaz dı .. neyse belki devre arasında ya da bir dahaki sezona alınır ins.. bize gereken tek oyuncu Santrafor ..!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |