![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Taraftarın Sesi Beşiktaş taraftarının sesi burada yükseliyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Yahu maçın 70 dakikasını kendi yarı sahanda oynayacaksın, attığın tesadüfi golden önce net bir faul olacak, rakibin bir anda anlamsız sakatlıklardan dolayı telaşa kapılacak sende hala çıkıp konuşacaksın, ikiyi bulsak fark olurdu diye. Geçin beyler geçin bunları. O gün ikiyide bulsanız o maç en kötü 2-2 biterdi. Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz ama yazmaya ve söylemeye yüreğiniz yetmiyor. Çünkü korkuyorsunuz, çünkü yüreğiniz yok. Eğer yazarsanız işinizden olursunuz diye, gazeteniz satmaz diye korkuyorsunuz. Ben size pazar günü oynanan maçın özetini yazayım isterseniz? Pazar günü Beşiktaş sizi evire çevire yenerdi. Sahadaki hakem korkmasaydı, şanssız sakatlıklar olmasaydı şu anda skor tabelasındaki skor çok farklı olurdu. Ha şunuda eklemek isterim, Guti ve Quaresma Türkiyeye gelmeden önce biz Alex'i falan büyük futbolcu sanıyormuşuz. Pazar günü gördük ki büyük futbolcu böyle oluyormuş. Siz daha durun neler göreceksiniz. Kartalım gümbür gümbür geliyor..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halamın sakalı olaydı amcam olurdu vesveseleri hepsi..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Şunuda söylemek lazım, eğer 70'de falan Stock'u alsaydı Aykut Kocaman, o zaman da biz yanabilirdik...Tamam ezdik fb'yi, hükmettik oyuna, tıpkı Belediye maçındaki gibi, ama ne oldu, gitti adamlar attı golü...Demek istediğim sadece hükmetmekte yetmiyor, pozisyonlara girmeliyiz gol bulmak için, fb maçında ne yazıkki giremedik pozisyonlara, Schuster'in yanlış oyuncu tercihlerinden dolayı belki de bu... Maçın özetini izleyen adam, uff Fb farkı kaçırmış der girdiği pozisyonlardan dolayı, maçın tamamını izleyen adamda Beşiktaş topla oynayan takımdı, golü arayan takımdı, Fb ise tipik Anadolu takımı gibi oynayan, kapanıp kontraya çıkan bir takımdı...Biz büyük bir takım gibi oynadığımızdan dolayı çok mutluyum, ama birazda pozisyonlara girebilseydik çok daha iyi olurdu, kimse fenerin o kontralarını konuşmazdı o zaman... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Acaba maçın başında kaçırdığımız net 2 pozisyonda atsaydık fark kaç olurdu siz onu hesaplayın yalaka medya. Öne geçtikten sonra üstümüze gelmeye çalışan eziklere Q7 neler yapardı artık tahmin bile edemiyorum ![]()
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() he işte ben de bu tip bişeyler karalicaktım ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fenerbahçe beşiktaş karşısında ezim ezim ezildi futbolcuları hepsi sakata yattı ama genede golü yediler fenerde topçü yok niang golcü değil stoch topçu değil nerde işe yaramza var almışlar christianı bilicayı bize iyi topçu diye yedirecekler sonra young boys paok gibi köy takımlarına yenilecekler beşiktaş kaşısında 90 dakika defans yapıp bir gol olsaydı farka gidecektik diyecek kadarda küçülecekler..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben size bi "seydi, saydı" söyleyeyim mi? Eğer hakem bünyamin gezer, yunus yıldırım ya da o mantıkta biri olsaydı, o pozisyona penaltı çalınmaz, biz de evde, okulda, orada, burada "o penaltı verilseydi" konulu konuşmalarla derdimizi anlatmaya çalışır üzerine "penaltı olsaydı yine atamazdınız, geçen sene oldu da ne oldu" cevabını alır sinirden tırnak yerdik. Herkes diyor ki hakem kötü. Bırakın kötü olsun en azından niyeti öyle değildi. Ve bırakın fb 5-6 atar desinler. Öyle sansınlar. Şampiyonlar Ligi'nden düşmüş, Avrupa Ligi'ne. Oradan da dandik bir takıma elenmiş. Futbol sistemin olmayan, hala 33 yaşına gelmiş Alex'i tartışan, başkanının, "müşterileri" önünde tribün amigosu halinde maç izlediği, evindeki derbinin %70ini kendi sahanda geçirdiğin bir duruma hala "5-6 atarız" yaklaşımındaysalar, bırakın öyle kalsın. İyi uykular.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahçe nin bu futbol anlayışı ancak bize işler o da golü erken biz atsaydık patlayabilirdi ama işte bi de gol yiyince işler değişti. Kapanan takımlara fener böyle oynasın bakalım neler olacak ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjk her maçta rakiplerine ortlama 4-5 pozisyon veriyor zaten her takım veriyor aslında .. fb maçında ki fark sadece üst üste pozisyonlar yakaladı başkada bişey yok..neden abartıyorlar anlamdım
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Golu yedikten sonra takim demoralize oldu.Chatboxada ilkyariyi 1 gol daha yemeden kapatirsak maci ceviririz yazmistim.2. yarida biz feneri 5lik yapabilirdik.Amma bunlarin hepsi laf-i guzaf.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |