![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
Kazandibi Mutfak: Türk Süre: 40-60dk Servis: 8-10 ![]() Malzemeler 4 bardak süt pudra sekeri 250 gr. seker 1 paket vanilya 1 su bardagi pirinç unu Yapilis Tarifi Kaynayan süte, sekeri ve biraz suyla ezilmis pirinç ununu karistirip katin. Karistirmaya devam ederek 15 dakika pisirin. Az yaglanmis ve üzerine pudra sekeri serpilmis tepsiye bosaltin. Altinin kahverengi bir renk almasi için sadece alti yanan firinda veya ocakta çevirerek kizartin. Kazandibinin tepsiden kolayca alinabilmesi için tepsiyi hemen soguk suya tutun. Iki dakika kadar tuttuktan sonra sogumaya birakin. Iyice sogudugunda tatliyi karelere bölün. Bir spatula vasitasi ile kaldirip, ikiye katlayin. Yanik kismi üstte olacak sekilde servis yapin | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/mutfak/11575-kazandibi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 18-03-2008 16:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |