![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Basından Haberler Basından haberler bu bölümün altına |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ancak buna rağmen ara transfer döneminde takımdan ayrılmayan İbrahim Toraman yaşadığı süreçle ilgili konuştu. Beşiktaş'ın 111.Kuruluş yılı adına Sultanbeyli Beşiktaşlılar derneğinin düzenlediği panele Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Baki Mercimek ve Spor Spikeri Erdem Ulus ile paneli düzenleyen dernek adına Beşiktaş tribünlerinden Mustafa Şakima katıldı. "BU FORMADAN VAZGEÇEMEDİM" Kadro dışı bırakılmasına rağmen Beşiktaş'tan kopmak istemediğini söyleyen Toraman, ara transfer döneminde bir çok takımdan teklif aldığını ancak 10 yıl formasını giydiği Beşiktaş'tan ayrılmayı içine sindiremediğini söyledi. Yaşadığı süreçten ötürü moralinin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmayan Toroman'a taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve moral vermeye çalıştı. "DANY'E SAHİP ÇIKMALIYIZ" Toraman bir taraftarın sorduğu, "Biz bu takımda kasıtlı penaltılar yaptıran G.Saray'ın gönderdiği Dany'i değil, İbrahim Toraman'ı görmek istiyoruz" şeklindeki görüşe söyle cevap verdi. "Dany ismi transfer sürecinde çok tartışıldı fakat artık bu formayı giydikten sonra destek olmak gerekir. Penaltıyı kasıtlı yaptırdığına inanmıyorum. Hiç bir futbolcu bunu yapmaz, bu tarz yorumlar takımın bütününe zarar verir" dedi "DEVLER LİGİNE GİTMELİYİZ" Toraman bu formayı yeniden giymek için takımdan ayrı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söylerken Beşiktaş'ın önümüzdeki yıl mutlaka şampiyonlar liginde mücadele etmesi gerektiğini belirtti. "BEŞİKTAŞ TARAFTARI UNUTULMAZ" Beşiktaşta forma giydiği dönemde taraftarların sevgisini kazanan Baki Mercimek ise; "Ben Beşiktaş forması giydiğim için her zaman büyük gurur yaşıyorum, şu an başka takımda oynasamda Ben Beşiktaşlı Baki'yim. Beşiktaş taraftarının benim için yaptığı besteyi duyduğumda büyük mutluluk yaşıyorum" "OGUZHAN BÜYÜK FUTBOLCU" Kendisi gibi Hollanda kökenli olan Oğuzhan'ı çok beğendiğini söyleyen Baki Mercimek, Oğuzhan biraz daha geliştiğinde İngiltere Premier Liginde bile rahatlıkla oynayabilir o çok değerli bir oyuncu" dedi. "CAMİA İLE RESMEN ALAY EDİYORLAR!" Beşiktaş medyası ve özellikle BJK TV'nin durumu hakkında gelen soruları yanıtlayan Erdem Ulus ise, "Maalesef Beşiktaş medyasını şantaj ve tehditle esir almışlar gibi. BJK TV'nin durumu içler acısı. Başındaki isimler yaptıkları yayınlarla taraftarlarla resmen alay ediyor ve Beşiktaş yönetimi buna sesini çıkaramıyor. Beşiktaş medya gücüne en çok ihtiyaç duyan camia olmasına rağmen anti profesyonellerin eline adeta bir oyuncak gibi bırakılmış. Sadece BJK TV değil, Resmi İnternet Sitesi ve Sosyal medya hesapları içler acısı bir halde, Beşiktaş'ın medya anlamında bu durumlara düşürülmesi 111 yıllık camiaya hiç yakışmıyor ve kimse bu insanlara iş anlamında dokunamıyor. Şimdi bunları söyledim diye yine beni mahkemeye verirler, çünkü eleştrileri susturmak için yanlış beyanlarla adli mercihleri bile oyalamaktan çekinmiyorlar. Versinler. Benim hiç bir zaman bir korkum olmadı. Yine söylüyorum, orada bu başarısızlığa imza atanlar kadar, o insanları o görevde tutanlar da sorumludur. Bir medya mensubu olarak bunları söylemek benim görevim" dedi. Sultanbeyli Beşiktaşlılar Derneğinin düzenlediği panele yaklaşık bin taraftar katılırken salonda ve ilçede büyük coşku yaşandı. Kartalbakışı
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |