![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Milli futbolcu İlhan Mansız'ın sahalara dönmek için çalışmalara başladığı öğrenildi. Yıldız futbolcu, 2006 Dünya Kupası'nda Jurgen Klinsmann yönetimindeki Almanya Milli Takımı'nın kondisyonerliğini yapan ABD'li kondisyoner Mark Verstegev yönetiminde güç topluyor. 2002 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan, daha sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalan İlhan Mansız, en son Ankaragücü formasını giymişti. Milli futbolcunun şu anda ABD'nin Los Angeles Eyaleti'nde bulunduğu, Mark Verstegev'in sahibi olduğu spor okulu Athletes Performance'da güç topladığı ve en yakın zamanda sahalara dönmek istediği bildirildi. Almanya'nın Münih kentinde yaşamını sürdüren yıldız futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor. kartalhaber
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sürgün kardeşim ne zaman gittin abdye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Guest
| bundan benimde haberim yoktu ![]() ya bence ilhan gol atmayı biliyor..son vuruşları falanda mükemmel eyer kafasını toparlarsa ki futbol oynamak istediğini söylüyor...hayat çoğu zaman ikinci fırsatı vermiyor insanlara ama inşallah İlhan Mansız'a verir...kendi gücünü ve aklını topladığı takdirde İlhan Mansız rahatlıkla bu takımda oynar.... eyer BJK ye almıyorlarsa bile bence yazık günah o yetenek harcandı gitsin başka takıma şahlansın diyorum..onun yeri yeşil sahalar podyumlar değil... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| bu gün bir Tugay kaç yaşında biliyormusun sen ??? ve kaç yaşına kadar adama sözleşme imzalatmak istiyorlar...40 yaşına kadar adama bizde oyna diyorlar ve adam 40 yaşına kadar futbol oynarım diyor...önemli olan yaş değil , önemli olan sahada verdiği mücadeledir...eyer İlhan da Tugay gibi aklını futbol oynamaya verirse profosyönelce davranırsa neden oynamasın... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | inş formunu yakalar iyi bi yered futbol oynar...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |