![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
__öğretmen gaflarııı... ![]() Arkadaşlar bunlar gercekten yasanmıs olaylarmış.. bayan bir tarih hocasi (genelde bayarlar zaten); cocuklar kapatin su pencereyi, bacaklarimin arasinda firtinalar kopuyor yazili kagitlarini sinifa dagitmak hakkinda konu$an ta$ gibi de bi bayan ogretmen : -cocuklar susarsaniz hepinize vericem (derken siniftan cit cikmaz) çukurova şiveli fizik hocamızın yaza girerken dersten bayan ögrencilere bi nebze olsun moral vermek amacıyla; -çocuklar hep birlikte piknige gidek ne dersiniz? -evet hocam çok güzel moral falan olur hani -evet ya!top oynayak,..,karpuz alak,yarak,yiyek -?!?! -puhaaa* (bkz: silifke anadolu lisesi) (bkz: mustafa çerçi) yıl 1991, körfez savaşı devam etmektedir. matematik dersinde herkes hep bir ağızdan skut* ve patriot füzelerinden bahsetmektedir. gürültü yüzünden bir anda sabrı taşan bayan matematik öğretmeni hışımla öğrencilere döner ve avazı çıktığı kadar bağırır: bırakın saddamın füzelerini de benim füzelerime bakın! sınıf - ........* dersten izinli olarak ayrılan öğrencinin sınıfta sürekli birşeyler unutup sınıfa girmesine kızan tarih hocası kızar ve. -çıkacaksan çık çıkmayacaksan kıç! sınıf dağılır. tarih dersi*. sınıftan kimse zavallı hocayı dinlememekte*. hoca da artık yaşlanmış, sürekli dili sürçmekte****. sinirlenince daha beter gaflar yapıyor haliyle. birden sinirle bağırır: "biraz geberir misiniz!". sınıf önce bir duraksar, ardından yerlerde sürünür. bu sırada hoca meramını anlatmaya çalışmaya devam etmektedir: "ee..yani... biraz sussanız geberir misiniz diyecektim.." hoca tahtaya bir şeyler yazmaya çalışırken aniden arkasına döner ve birbirlerine gülerek tokat atmakta olan iki kişiyi görür. - oeh oha artık! evladım burası hayvanat çiftliği mi? - ha? - hayvanlar bahçesi mi? - hocam? - beynimi yediniz beynimi.. konusmakta sakinca gormeyen kendini bilmez ogrenciye: - evladim, agzina bok girsin e mi? bunun uzerine gulen ogrencilere: - manda derili herifler!
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bide bizim okulda vardı ama bunnar kadar iyi değillerdi biri isim,vermiyim şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() diğeride siz çocukmusunuz çocuklar diyodu ![]() ben de öğretmen olmak istiyorum bakalım nolcaz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |