![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hergün aynı haberleri dolandırıp dolandırıp veriyolar 2 gundur avcıların domuzu vurduğunu göseriyorlar gecenlerde konusan horoz allah diyen aslan ı 3 gun verdıler yeter artık protesto ediyorum artık ana haber bultenınde herseyi tozpembe göstermekten vaszgecsınler gercek haberleri göstersinler bugün kanalturku izledim ulkede neler olmus neler hiç bir kanal vermıyor hepsi mılletı uyutmak için magazın yonu ağır haberler koyuyolar tamam koyuyosunuz belkı ızleyen kıtlede var ama aynı haberı koymayın bari ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yıllardır böyle bunlar zaten.ben haber falan izlemiyorum.çünkü ilk haber avrupa birliğiyle alakalı gerisi tırıvırı.diziler ve haberle yüzünden içim kalkıyo artık.tv ye bakmaz oldum.iyiki pc almışım zamanında.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Rtuk sesımızı duymus arkadaslar dun anahaber bultenlerının yonetmenlerıyle toplantı yapmıs artık abuk sabuk haber verene ceza gelecekmıs
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | işte barış abi mücadelenin sonucu,helal olsun ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |