A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna davet edilen futbolculardan Colin Kazım Richards, Nuri Şahin ve Serdar Kurtuluş, Ümit Milli Takım'a katıldı.


NTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 16:31 TSİ 29 Mayıs 2007 Salı
Kazım Richards, Nuri Şahin ve Serdar Kurtuluş'un, Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'nda 1 Haziran Cuma günü deplasmanda Ukrayna ile yapılacak maçta Ümit Milli Takımı kadrosunda olacağı, daha sonra 5 Haziran Salı günü Brezilya ile yapılacak özel maç için yeniden A Milli Takım'a döneceği açıklandı. Öte yandan, 2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 2 Haziran Cumartesi günü Bosna-Hersek ile karşılaşacak A milliler, hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak çalışan millilerde sakatlıkları bulunan Ümit Karan, Tümer Metin ve Emre Aşık'ın takımdan ayrı, Emre Belözoğlu'nun ise takımla çalıştığı bildirildi.
.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}