![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş ULEB Cup'ta! Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, gelecek sezon yine ULEB Cup'da mücadele edecek. Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekomspor'un ardından ULEB Cup'da mücadele edecek 3. Türk takımı oldu. Geçtimiz sezon da aynı kupada yer alan siyah-beyazlı ekip, takım sayısının 48'e çıkması sonrası Avrupa Basketbol Ligleri Birliği (ULEB) tarafından ULEB Cup'a davet edildi. Beşiktaş Cola Turka Genel Menajeri Burak Bıyıktay, ULEB Cup'da takım sayısının 48'e çıktığını belirterek, ''ULEB bizi geçen sene olduğu gibi bu sezon da kupaya davet etti. Bundan dolayı çok mutluyuz'' dedi. Bıyıktay, kulüp olarak ULEB'in istediği şartları her zaman yerine getirdiklerini ifade ederek, ''Yeni sezon için kuracağımız takımla ULEB Cup'da daha başarılı olmak istiyoruz. Gelecek sezon bu kupada daha büyük işler yapacağız'' diye konuştu. Bu arada Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekomspor'un ardından ULEB Cup'da mücadele edecek 3. Türk takımı oldu.
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sanki bişi fark edecek gene bu kadroyla işimiz çok zor. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | bu kadroyla başarı imkansız gibi bişy çok güçlendirlmeli kadromuz
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |