![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
GİTTİN YANLIZLIĞIMLA BAŞBAŞA KALDIM YANLIZLIĞIM YANIMDA KİMSELERİN OLMADIĞINDAN DEĞİL.. BEN SENSİZKEN YANLIZIM SEVDİĞİM ![]() Shot at 2007-07-09 BERABERKEN DELİCE DÜŞLERİMİZ.... ANLAMSIZ AMA BİZİM OLAN HAYELLERİMİZ VARDI ![]() BİRDE, EN ÇOK VAKİT GEÇİRMEKTEN HOŞLANDIĞIMIZ YERLERİMİZ ![]() BAK AĞLIYORUM SENSİZ.. DOST ELİNLE SİLSENE GÖZYAŞLARIMI.. NERDESİN BEKLİYORUM ![]() HER ZAMAN GÖZÜMÜZDEN AKAN YAŞLAR,, DELİCESİNE SIRILSIKLAM DOLAŞTIĞIMIZ SOKAKLARDA, GÖZLERİMİZDEN SÜZÜLEN YAĞMURLAR OLSUN DERDİN ![]() GÖZYAŞLARIMLA BERABER SENSİZ DÜNYAMIDA KURUTALI ÇOK OLDU ![]() SENSİZKEN FIRTINALAR İÇİNDE SÜRÜKLENİYORUM.. GEL KURTAR BENİ... BEKLİYORUM ![]() SEN GİTTİKTEN SONRA HİÇ BİRŞEY AYNISI GİBİ OLMADI ![]() Deli bir yağmur olsam seni yağdığım yerler kadar severdim Deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler kadar severdim. Ama ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes kadar çok seviyorum.
__________________ .................................................. .............. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |