![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Beşiktaş sınıfta kaldı hurriyet.com.tr 21 Temmuz 2007 ![]() Ezeli rakiplerinin kadrosunu önemli futbolcularla güçlendirmesinin ardından Avrupa ve Amerika'da yıldız futbolcu avına çıkan Beşiktaş, bir çok isimle görüştü. Futbolcuları ikna etmeyi başaran yönetim, her seferinde bonservis engeline takıldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak, Avrupa'dan üç yıldız oyuncu ile görüştüklerini belirten Kolot'un, "West Ham United’da forma giyen Carlton Cole ile her konuda anlaştık. Oyuncu gelmek istiyor. Pazartesi gününe kadar bekleyin" açıklaması, siyah-beyazlı taraftarları rahatlatsa da, sezonun başlamasına kısa bir süre kalması kafaları karıştırdı. Boumsang, Santa Cruz... Beşiktaş'ın transfer listesi oldukça kabarık, ama henüz net bir gelişme yok. Bütün bu olumsuzluklara karşın Asbaşkan Levent Erdoğan, Celalettin Kolot ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ısrarla 2 önemli futbolcu transferi gerçekleştireceklerini açıklıyor. Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek... Hurriyet | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim kendi yıldızlarımız var zaten lincoln kim ya ricoyla delgado nun yanında delgado kendini bulursa bu lafları yutarlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() |
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eziklerin carlos transferi yeni bir ortega vakası yaratır bence. lincoln gs.nin ihtiyacını görür hepsi o. ben iyi bir stoper ve forvet transferiye beraber şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz derim. ezikler tuncayın yerini zor doldurur. bu sene şampiyonluk yarışı gs ve kartalım arasında geçer diye düşünüyorum
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya beni transfer değil celal kolotun açıklamaları üzdü keşke yıldız demeseydide böyle olmasaydı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | işe yarayacak birini alsınlar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |