![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bu sezon kadrosuna çok önemli yıldızları kazandıran Galatasaray, adeta transfere doymuyor. Sarı-Kırmızılı takımı Teknik Direktör Feldkamp'a emanet eden Sarı-Kırmızılı yönetim, Brezilyalı Lincoln, İsveçli Linderoth, İsmael Bouzid, Servet, Volkan, Barış, Serkan ve Orkun'u kadrosuna dahil eden Sarı-Kırmızılı yönetim, transfer çalışmalarına devam ediyor. Yönetimin Feldkamp'ın raporu doğrultusunda kaleci, sağ kanat ve bir de forvet oyuncusu transfer etmek için çalışmalar yaptığı bildirildi. Sarı-Kırmızılı takımda kaleci Mondragon'un Köln'e gitmesinden sonra K.Erciyesspor'dan kaleci Orkun transfer edilmişti. Fevzi'nin Anlatyaspor'a gönderilmesinin ardından Sarı-Kırmızılı takımın kalesini korumak için Aykut ile Orkun arasında rekabet yaşanıyor. Mondragon'dan sonra kaleyi teslim almayı bekleyen Aykut, Orkun'un alınmasına tepki göstermişti. İki kaleci arasında yaşanan hem forma hem de soğuk savaş teknik heyeti tedirgin ediyor. Bu yüzden Sarı-Kırmızılı yönetimin iyi bir kaleci daha transfer etmek istediği öğrenildi. Sol kanattaki sorunu Volkan Yaman ile çözen yönetim, sağ kanat için ise arayışlarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takımın Feldkamp'ın istediği oyuncularla görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. Forvet hattını Kayserisporlu Gökhan Ünal'la güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, kulübü Kayserispor engeline takılmıştı. Geçen yıl kaçan şampiyonluğu forvet oyuncularına bağlayan yönetim çok kaliteli bir golcü daha transfer etmeyi planlıyor.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | valla gs iyi transferler yaptı güzel en büyük rakibimiz gs olur (tabi birde kol-ot beyinli adam) ama gs 12.haftaya kadar seyircisi önüne cıkamama durumu var bu büyük bir avantaj eğer bu avantajı kullanırsak en az 8-9 puan fark oluşur bence
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bence bunları okadar büyütmeye gerek yok.Kaleci,sağ bek,sol bek bide çok iyi bir forvet ihtiyaçları var.Bana göre tabi bu.Çünkü volkan gibi adamın gsın sol kanadını bir yıl boyunca kullanacağına inanmıyorum.Bizden daha çok eksikleri var.Bu saatten sonrada bir tane forvet alırlar anca.Kaleci falan bulamazlar adam gibi.Bir lincoln' la olmaz bu iş.Adam bir sakatlansa veyada schalkedeki gibi 5 maç ceza alsa gs bitmiştir.Yedeği bile yok.Bizde ise delgado olmasa rico var.Bizim fazlamız var eksiğimiz yok bunlardan bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne büyütmeye gerek yok yapmayın ya gerçekçi olalım lincoln,linderoth,bouzid bunlar yeterli zaten onlaraaa adamlar büyük iş başardı statta yapıyolar bizimkiler sadece izliyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Yaa bouzidi hiç izledinmi Allahaşkınada bouzid diyorsun.Adamı izledim birşey yok onda.Zaten aldığınada pişman olmuş kalli.Linderoth dan bizdede var zaten.Cisseden hiçbir farkı yok.Lincolndanda iki tane var bizde.Adamın golcüleri 35lik hakanla eziklerden dönen ümit karan.Bide bizdeki batuhan gibi cafercan.Stoperleri bakiden sonra en çok dalga geçilen servet.Bir song var işte defansta adam gibi.Sol bekte ise bir volkan var.Onuda görecez ne olduğunu.Kale ise tam muamma zaten.Bir ortasahası iyi gsın.Ama yedeksiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | valal birde stad yapıyorlar gs bile maddi krizi aşacak yakında bizde hala aynıyız bari bir stadda biz yatıralım ama nerdeeee
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bırakın özenti işleri bakın kendinize.Bİrde bu konular hakına konu açınca hemen kapatıosunuz.gidin işinize be beşiktaşın adını kimse karalayamaz yemişim galatasarayınızı gidin gs li olun. Konu Meric tarafından (31-07-2007 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/32970-buda-gs-nin-son-durumu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 29-03-2008 18:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |